Surdegsbröd och knappar.

Har efter cirka sex dygn äntligen fått fram ett surdegsbröd! Tror faktiskt att jag lyckades, är så less på att hålla på med det att jag inte tagit mig för att smaka på det än, mer än en smula, och jag kände igen smaken och det växte inte i munnen på mig, så ja, kanske! Det ser iallafall okej ut :)
 


Maria var här för en stund sen med papper och tillbehör till knappar, så när Erik kommer hit med knappmaskinen ska jag börja göra knappar. Måste bara klippa ut alla rundlar först. Ni förstår kanske inte vad jag pratar om, men jag ska knäppa kort på det och visa er sen ;)

Slocknade verkligen igår, var så otroligt trött! Det var så skönt att sova ut, så man är utvilad och pigg till praktiken imorgon (är ledig idag). Har precis kollat på filmen Paranormal Activity, så GALET läskig! Satt och tittade bort större delen av filmen. Det gjorde inte saken bättre att vi har surroundljud... Är glad att jag såg den på dagen och inte på kvällen. Inte för att det gjorde någon skillnad, kommer ändå sova med lamporna tända inatt..

Hur som helst, hoppas ni får en fortsatt bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0