Oh oh!

OCH GOTT NYTT ÅR!

xD

Suck...

Jag är så förkyld. Det är så synd om mig.
Jag har ingen lukt eller smak. Var på Lidl och köpte lösgodis för 29:-/kilot. Så nu sitter jag och luktar på en godis och suktar och hoppas att smaken återvänder snart..
Gärna och stannar också, eftersom vi ska äta tacos, vill ju gärna känna smaken av den!


SUCK!

Jag trodde ett tag igår att jag var allergisk mot någonting, kanske oljan till bordet, för det kliade galet i näsa och ögon. Men det visade sig vara en "vanlig" förkylning. Tväront i halsen idag också.

Till råga på allt så har Jalla såklart åkt på magsjuka så här två dagar innan nyårsafton! Kan måste avboka planerna, men det brukar gå över på en dag. Men GISSA om jag kommer åka på det precis lagom innan gästerna kommer på måndag! Förhoppningsvis (HOPPAS, HOPPAS) så får jag det inte alls, är man mitt uppe i det så brukar det faktiskt kunna gå bra (peppar, peppar!) så ja.... Snälla tomten, jag vet att jag är sent ute, men jag önskar mig verkligen ett friskt nyår!

Pappa kommer dessvärre (för honom alltså) ändå, han vill bli av med sin soffa nu.


Godnatt!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova gott. Pappa kommer med en hörnsoffa och ett vardagsrumsbord till oss imorgon förmiddag, han är för snäll!
Var på hockey hos "svärmoster". Det gick inte perfekt, men bra =)
Fick smaka hennes tacotårta, gudomlig! Den ska göras inom en snar framtid!
Sedan gick vi hem, bar upp lite saker på vinden, flyttade ut soffan på balkongen och oljade på sista lagret på bordet, så nu kanske vi kan äta där!

Irritation, förlåt, ILSKAN, har varit enorm idag. Vissa kan bara inte bete sig! Man kan ju bli förbannade för mindre!

Imorgon är det pysseldags i kök och vardagsrum och en skvätt på balkongen. Funderar på att dansa ut julen redan (jag vet! Men det måste ju passa med mina visioner :P) eller om jag ska ha det som jag har det. I köket ska det åtminstone gå tillbaka till vardagen så att min nyinhandlade IKEA-vision ska bli bra. Tvätta skulle också behöva göras, så som städning (fast det får nog bli på söndag, annars kommer det vara lika stökigt till måndag igen!).

Nu ska jag lägga mig och KANSKE kanske om jag blinkar med ögonfransarna få massage och samtidigt spela GameBoy Advance. SÅ mycket roligare än man tror! Barnspel? Skulle inte tro det!

Duktig!

Väntar på att bordet ska torka.
Har slipat det och precis lagt på ett lager behandlingsolja på det! Det var obehandlat när vi köpte det, så hittade vi behandling på IKEA igår, så då kunde vi inte låta bli ;)
Nu kommer man äntligen kunna äta på det utan att mackan man lägger direkt på bordet luktar och smakar trä.

Nu ska jag lyssna på bra musik och äta praliner från min Aladdin-ask jag fick av min kusin med flickvän igår! ♥


Och nu...

lyssnar jag på mindre syndig musik och läser inte längre bibeln.

Majja är här. Vi väntar på min bror som ska komma ut och byta klapp.


Nu är han här. Fick presentkort på IKEA på 400 spänn! *överlycklig*
SÅ nu bär det av mot Birsta ;)

Nu...

...lyssnar jag på syndig musik och läser Bibeln.

God Jul!

lite sådär i efterskott, men jag hade ju inte tid igår :P

aaah..

Sitter och myser på med en grogg och dataspelande i en skön fotölj...
Sov faktiskt inatt! Somnade kanske halv 3 inatt, men sov konstant till en 10 iallafall! Utan att vakna och inte kunna somna om! Har turen äntligen vänt? Hoppas det.
Sedan har jag ju lugnat ner mina nerver lite på allt jag varit irriterad och störd på och haft lite stressigt med. Så kanske kanske kan jag koppla av nu i jul!

Brorsan ringde igår, men hann inte svara. Ringde upp honom idag, och det han ville var att fråga om jag skulle fira jul med min familj i år! TRE DAGAR FÖRE RINGER HAN OCH SKA FRÅGA??! och här i Jallas familj så planerar man i januari vad man ska göra nästa jul och måste ha bestämt besked i september! Jo tjena att jag kan fira med min familj. Ett halvår tidigare så hade jag kunnat tänkt på det. Det värsta är att jag verkligen kände att jag ville fira med dem i år efter att vi lagt på. Min moster och hennes karl kommer upp från Värmland, min morbror från Småland, mina kusiner, mormor, min kusins tjejs familj.. Skulle ha blivit mysigt.. Men men =( Bättre lycka nästa år!

Jaja, nu ska jag fortsätta med mitt gottande!

Idag drömmer jag om: att stå på Skottlands gröna kullar och spela säckpipa.

Blir en kortis idag...

Imorse serverade vi julbord för grabbarna på torget inne på InBetween. Givande! Sedan gick vi upp till Arbetsförmedlingen och skrev in oss igen efter pluggandet. Jordens skönaste kille som jobbade där, han gjorde både min och Jallas dag! Och inget strul och pul utan 5 minuter så var båda klara! Skönt!
Sedan bar det av till Checkers och förde tillbaka pengarna på mig och jag bokade 6 st (!!!) tider. Galet.. Får väl se om jag pallar hela vägen, hatar ju att köra bil! Vill inte det här, men måste man ha jobb så måste man...

Gick och la mig halv 11 igår kväll (!! även här) för att i hopp tro att jag skulle somna åtminstone före 01. Icke, klockan blev över halv 4 innan jag lyckades somna likt förbaskat... Jag blir galen! Slipper åtminstone ha halsbränna varje dag nu, har varit på apoteket idag och köpt Strepsils..

Yes, nu ska jag FÖRSÖKA sova...
Okej, blev inte SÅ kort..

Idag drömmer jag om: att sitta på min hemmgjorda stug-veranda och gunga gungstol, dricka whiskey och röka pipa... (Har ingen stuga, kan inte bygga, tycker varken om whiskey eller pipa. Men det vore mysigt OM jag gjorde det!)


Hej hopp

Tyckte att jag somnade tidigt igår. Kom på i efterhand att jag somnade efter 3 likt förbaskat. Jag vet inte vad det är, men sova går inte att göra som förr! Sover oroligt, somnar sent, vaknar till ofta, svårt att somna om... Dumt dumt. Blir så trött på dagarna att jag inte kan koncentrera mig på någonting. Ska försöka pallra mig upp till Lillan och kolla på hockey åtminstone. Någon social tillvaro måste man ju försöka upprätthålla. Eller återfå kanske är rätta ordet :P
Tänkte att jag efter min flummiga dag igår skulle börja skriva Idag drömmer jag om:, eftersom jag fick ur mig en hel del tankar och drömmar då. (16 sidor för att vara exakt). Så här kommer dagens:

Idag drömmer jag om: att vara huvudattraktion på den största vagnen på Gay Pride-festivalen. Inte för att jag är homosexuell, utan för att jag skulle bli sedd och accepterad som jag är!

Skumflum...

Har legat naken hela dagen och filosoferat och skrivit memoarer. De är förbjudna för allmänheten. En timme blev 5, jättefort. Man tappar liksom tiden när man tänker...
Man skulle kunna tro att jag har tagit något förbjudet, men det har jag inte. Sovit dåligt, så huvudet spökar helt enkelt ;)
Ni kan få ett litet urdrag, bara ett litet:
"Jag drömmer om att rulla in mig i en stor röd matta och röka gräs tills jag kvider av skratt och slutligen somnar... Drömma kan man väl få? Jag vet ju att jag aldrig skulle göra verklighet av det. Någonsin."

Lite flummigt, men ja.. Är på sådant humör idag. Vem vet, tillräckligt många halvt sömnlösa nätter så kanske jag har en utgiven bok! =)
Drömmar är bra, jag lever ofta och gärna i den världen. Ingenting är förbjudet, inget är farligt. Allt och alla är bra.

Nu ska jag försöka skaka sans i skallen och gå och duscha och göra mig iordning och gå ner på IB och få mig gratis julmat med svärmor!
 

Lista 5 saker

Är utmanad av Annsingen igen =)
Lista 5 favoritsaker.

♥ Datorn. Det är den jag tillbringar mest tid vid på dagarna (tyvärr får väl sägas!)

♥ Mitt täcke. Sitter alltid med det över mig, är ju frusen så in i Norden.

♥ Min Allt-om-Mat prenumeration. Ger mig mycket läsning och många bra recept.

♥ Min gummibandsfotölj såklart! Den är galet skön!

♥ Min vita mössa! Vad vore en dålig hårdag utan den???

Jag utmanar Emma och Emilie!


Uscha

Har verkligen sömnsvårigheter. Inatt kunde jag inte somna, så jag ställde mig och gjorde tryffel och rischoklad till kl. 4 imorse.
Har som sagt inga problem med att sova när jag väl har somnat, men det är att somna som inte går helt enkelt.
Jag kan vara jättetrött på kvällen, så lägger jag mig i sängen så är jag klarvaken. Jalla tycker jag ska gå till läkaren och få sömntabletter, jag vägrar. Sätter inte min fot där förrän jag är riktigt sjuk.
Just nu gör det ju egentligen inget, eftersom jag kan sova hela dagarna om jag skulle vilja. Blir värre när man får jobb, somna 4 och kliva upp 6-7...
Jag tror att det beror på stress. Ingen tidsmässig stress, utan psykisk stress över jobb, pengar och jul bl.a. som jag brottas med i huvudet varje dag. Jobbigt.
Nåja, tryffeln och rischokladen blev god!

Nu ska jag snoka igenom arbetsförmedlingens hemsida och se om det finns något jobb som skriker efter mig!

Se där ja

Det här ville Ann veta om mig:

  • Vilken svordom använder du mest? Fan och Jävlar
  • Äger du en iPod? Nej
  • Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Den är aldrig inställd. Förutom imorse då, kl 7.00
  • Hur många resväskor äger du? 2 st
  • Använder du flip-flops? Ja, har ett par favoriter som varit med i en massa år. De är dock inte så hela längre..
  • Var köper du dina matvaror ifrån? Willys
  • Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Det beror hur jag känner mig. Är en grym linslus, men blir aldrig nöjd med hur jag ser ut på bilden ;)
  • Vilken var den senaste filmen du såg? Umm umm, film på film eller film på tv? Film på film var Där havet slutar .Film på tv var... kommer inte ihåg vad den hette...
  • Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Vän
  • Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Nya byxor åt Jalla
  • Har någon någonsin kallat dig lat? Haha varje dag ;)
  • Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?Nej, men jag skulle VERKLIGEN behöva! Jag har sjukt svårt att somna. Inte sova när jag väl har somnat, men just att somna.
  • Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? En underbar jul - ett julspel jag skulle varit med och sjungit i kör i helgen som var.
  • Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Robbie Williams - alltid.
  • Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Ja, det har någon. Det kan jag ju inte berätta. Hemlighet var det ju.
  • När var senast någon stötte på dig? Kommer inte ihåg.
  • Vad åt du till middag senast? Köttfärssås och makaroner
  • Använder du huvtröjor? Jaaa
  • Kan du vissla? Jajemän.
  • Vem var den senaste som ringde dig? Pappa
  • Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Berg- och dalbana, även fast jag är livrädd och alltid tvekar innan.
  • Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Jaha då
  • Vilket riktnummer befinner du dig i? 060
  • Tittade du på tecknat när du var liten? Massor. Liten? Tittar fortfarande.
  • Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Tja börjar bli stort
  • Hur många syskon har du? 1
  • Är du blyg inför det motsatta könet? Ja
  • Vilken film kan du alla replikerna till? Skönheten och odjuret
  • Äger du några band t-shirts? Ja, Since October
  • När flög du senast? Egypten, hösten för 3 år sen tror jag det blir? Eller är det 2?
  • Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4
  • Läser du för skojs skull? Ibland
  • Pratar du några andra språk? Engelska, pyttelite ryska, franska, tyska och spanska.
  • Diskar du din egen disk? Nej, Jalla.
  • Har du gråtit offentligt?  Ja
  • Har du en stationär dator eller en laptop? 2 stationära
  • Försöker du alltid lära dig nya saker? Försöker vet jag väl inte, bara kommer ändå
  • Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?  Jaaa, en tatuering på armen och en piercing i läppen.
  • Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Var och en betalar sitt?
  • Kan du kasta macka? Kanske om jag verkligen försöker.
  • Har du någonsin varit på Jamaica? Nej
  • Vad har du med dig in på bion? Dricka
  • Vem var din favoritlärare och varför? Pascal, kanadensare som man pratade svenska till och fick svar på engelska. Han var grym.
  • Har du dejtat någon av en annan religion? Nej. Eller gills ateist?
  • Vad har du för väder? Kallt.
  • Har du en favoritblogg? Yes, lillans.
  • Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Naturkunskap kanske? Bra lärare, inte bra ämne.
  • Gillar du att flyga? Älskar det
  • Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Rolig
  • När sov du senast på golvet? Sigtuna på rikshelgen.
  • Vilken är din favorit drink? San Fransisco, Piggelin, Ragnar..
  • Gillar du din boende-situation? Njae.
  • Vilken är din mammas hemstad? Sundsvall
  • Din pappas hemstad? Gävle
  • Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 10
  • Är dina dagar fullbokade och stressiga?Periodvis
  • Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej inte alltför ofta.
  • Vilken är din favoritfrukt? Klementin
  • Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nej
  • Hur gammal blir du nästa födelsedag?  22
  • Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja lite grann. Men bara från min egen sida.
  • Tror du på liv på andra planeter? Vet inte.
  • Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Det behöver inte nämnas här. 
  • Tror du att Gud är man eller kvinna?  Inget av dem / båda
  • Vad var det senaste du åt? En klementin
  • Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Motsatta
  • Hur valde dina föräldrar ditt namn? Mamma ville döpa mig till Juanita, efter Björn Afzelius låt. Pappa gillar inte honom, så han kompromissade fram Lenitha ;)
  • Gillar du senap? Usch nej
  • Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Stackars dig Lenitha, jag tycker synd om dig!
  • Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja, kanske
  • Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Svårt...
  • Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej
  • Tycker du om att krama folk? Jaaa =) Kramring på Camelot = bäst!
  • Skulle du säga att du är trendig? Haha inte ett dugg.
  • Äger du en digitalkamera? Japps 
  • Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Kate WInslet och Callie Torres i Grey's Anatomy
  • Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Jag är lika slarvig med det själv, men lite jobbigt är det.
  • Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Flera stycken!
  • Tycker du att du är attraktiv? Haha inte ett dugg.
  • Vad är du allergisk mot? Inget nuförtiden!
  • Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej
  • Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Vet inte.
  • Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Emma, Emilie

  • Lista igen

    Snodd på lillanslilla.blogg.se - IGEN!

    Nämn något som gjorde dig glad igår:
    Ett mejl från syrran

    Vad gjorde du kl 8 i morse?
    Sov

    Vad gjorde du för 15 minuter sedan?.
    Vaknade

    Det sista du sa högt?
    Ja, det kan jag tänka mig.

    Vad har du druckit idag?
    Inget.

    Vad var det senaste du åt?
    Toast med ost och skinka.

    Vad var det senaste du köpte?
    Det kommer jag inte ens ihåg. Var så länge sen jag handlade :P

    Vad är det för färg på din ytterdörr?
    Grå/silver

    Vad är det för väder hos dig just nu?
    Jättefint så länge jag är inomhus.

    Godaste glass-smaken?
    Choklad

    Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
    Jadå

    Sover du tungt?
    Otroligt.

    Drömmer du mycket?
    Alltid. Om krokodilkött, Thailand och 150-kronors tidningar inatt...

    Mardrömmar?
    Ja ibland

    Det första du tänker på en "bra" morgon?
    Aaaaah...

    Det första du tänker på en "dålig" morgon?
    Gruff

    Vilket ämne var roligast i skolan?
    Naturkunskap? Eller ja, det var väl läraren som var rolig....

    Trivs du med ditt jobb?
    Jobb?

    Favoritklädsel?
    Svart någonting

    Favoritlåt just nu?
    Goodbye Yellow Brick Road med Elton John

    Vad ser du om du tittar åt höger?
    Jalla

    Vad gör dig glad just nu?
    Just nu gör Hitler mig glad (katten alltså), för att han lyssnar på mig när jag säger "Nej!" åt honom när han försöker bryta sig ut genom persiennerna.

    Vad ska du göra härnäst?
    Läsa klart Lillans blogg och sedan spela Maplestory.

    Höger- eller vänsterhänt:
    Vänster

    Humör just nu:
    Skrattig

    Favoritgodis:
    Gummigodisar.

    Kläder just nu:
    Kläder? Gills täcke?

    Musik just nu:
    Inget än.

    Sommarplaner:
    Hmm... om någon av oss kunde ha körkort så skulle det bli en Road Trip neröver landet, Skåne närmare bestämt.

    Hur många kuddar sover du med:
    2

    Spelar du nåt instrument:
    Umm piano hemma. Inte bra, men jag träffar rätt tangenter någorlunda ofta iallafall.

    Morgon- eller nattmänniska:
    Natt, tyvärr.

    Vem är viktigast för dig:
    Jalla, han är mitt liv.

    Bio eller promenad:
    Bio

    Är du kittlig:
    Får nog säga nej, men om rätt person kittlar mig på rätt ställe så kan jag vara det. (INGET snusk där!)

    Snarkar du:
    Inte vad jag vet.

    Stjärntecken:
    Våg

    Äckligaste insekten:
    Spindel, utan tvivel.

    Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
    Haha, den här har jag och Jalla redan klurat på! Skulle vilja kunna teleportera mig i tiden. Då skulle jag teleportera mig två månader framåt och kolla lotto-resultat för högsta vinsten. Sedan tillbaka igen och börja spela den raden varje vecka.

    Vad vill du jobba som?
    Civilekonom eller, om Marta får som hon vill, diakon.

    Stökigt eller välstädat?
    Ständigt stök.

    Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump?
    Tja, kanske om jag var dyngrak eller avsvimmad.

    Gillar du att sjunga?
    Ja! Men det låter inte bra :P

    Anser du att du är stark?
    Inte för fem öre.

    Vad gör du om du får hicka?
    Håller andan 40 sekunder tre gånger på rad och somnar.

    Vad längtar du mest efter just nu?
    Pengar för att kunna få en trevlig jul här hemma också.

    Mysigt

    Igår kväll/inatt spelade jag bowling och golf och åt vitlöksbröd och drack kall halloncider (Ja, Jalla och jag bowlade och spelade golf, men han får ju inte äta något gott, så det var jag som åt och drack). Hur mysigt som helst, det kändes nästan som vi var på bowlinghallen! Som borta, fast hemma.
    CJ lämnade kvar sitt Wii som han tagit med till festen och sa att han skulle komma och hämta det någon dag :P
    Tack och bock sa jag och Jalla.

    Jag hoppas att vi får pengar på fredag, då ska jag göra en sista rush i helgen och göra knäck, ischoklad, baka och laga mat och pyssla och dona som man gör inför jul. Skulle vilja göra det idag, men har ju fasiken inga pengar. Kyrkråttorna är rika dom i jämförelse.

    Idag ska vi som vanligt inte göra mycket. Ska väl ner och hälsa på Jallas mormor en sväng och i samma veva gå en runda och dela ut julkort. Vi är för snåla för att köpa frimärken :P I och för sig, med en svärmor på posten så behövs det inte, inte så länge det ska inom Timrå åtminstone.

    jaja, ska pilla i mig lite frukost nu. (MÅSTE VRIDA TILLBAKA DYGNET!)

    Tävling

    Tävla du också på http://www.vitdesign.se/blogg/
    Ni kan vinna en julklapp från Vit Design.

    image993

    Godnatt

    Nu stänger vi affären för ikväll.
    Har haft fest här hemma med lite tokigt folk. En spydde och gick hem och la sig vid 12, en blev dyngrak och kommer få en trevlig baksmälla imorgon, Jalla är tillräckligt full för att först förstöra ett glas och sedan (nyss) riva ner allt som stod i fönstret i vardagsrummet. Måttligt glad. Tycker inte om när mina tomtars liv äventyras. Själv är jag fruktansvärt opåverkad, vilket gör att jag inte alls finner saker lika roliga som de mindre nyktra människorna gör.

    Jaja, nu ska jag försöka sova med en påverkad Jalla bredvid mig. Det brukar sluta med att jag sover på soffan, får väl se vart man hamnar inatt. (Han brukar kunna vifta rätt bra i sömnen)

    Ajöken!

    Nej men, en lista!

    Stulen på samma ställe som vanligt ;)

    BRUKAR DU :

    Titta på dig själv i spegeln: Ofta
    Gnälla: Jodå, det är jag duktig på
    Sova: Massor
    Ha ångest: Vinterångest för tillfället.
    Skada dig själv med flit: Nej
    Ta mediciner du inte borde ta: Nej
    Vilja dö: Nej
    Drömma mardrömmar: Jaaa
    Drömma sexdrömmar: Haha jodå
    Klä dig i svart: Min favvo-färg
    Gå till kyrkan: Jodå, rätt så ofta
    Gå i skolan: Inte så mycket som jag borde
    Röka: Nej
    Ha sex: Jajo
    Ljuga: Kan hända
    Hata folk: Jajo, slösar alldeles för mycket energi på det
    Lita på folk: Haha, ja för mycket!

    VEM :

    Saknar du: Mamma
    Vill du döda: Det säger jag inte.
    Rörde dig sist: Jalla
    Vill du slå: Det säger jag inte heller. Vissa vet.
    Kysste dig sist: Jalla
    Vill du kittla: Eric i DS. I knävecken ;)
    Kramade du sist: Jalla
    Vill du prata med: Jag vet inte....
    Skrek du på sist: Måste ha varit Jala
    Vill du vara som: Alla andra
    Sårade dig sist: Jalla
    Vill du bli galet full med: Julstämning
    Gjorde dig riktigt glad senast: Jalla
    Fick du sms från senast: Pappsen
    Ringde dig senast: Håkan Bråkan
    Är vackrast på jorden: Jalla =)

    HAR DU :

    För många vänner: För få
    Förföljelsemani: Haha Jalla skrattade när jag sa den här högt. Så förmodligen ja :P
    Tvångstankar: Usch och fy ja
    Någon annan psykisk sjukdom: Nej
    Någon fysisk sjukdom: Faktiskt inte!
    Någon skada: Mer än i huvudet? Nej
    Färgat håret: Yes
    Brutit några ben: Aldrig i hela mitt liv ^^
    Några piercings: Ja 1
    Egen dator: Ja
    Bra självförtroende: Botten. Så sämst som går att ha.
    Kysst någon: Ja
    Haft sex: Ja
    Köpt kondomer: Faktiskt inte. Tror jag?
    Tagit nakenbilder: Haha ja
    Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej. Men nu har jag det =)
    Bjudit ut någon: Nej
    Varit kär: Ja
    Dumpat någon: Ja
    Blivit dumpad: Mmmm
    Velat vara otrogen: Nej
    Varit otrogen: Nope
    Stulit någonting: Jo.. men det är en historia för sig.
    Lämnat landet: Ja
    Rymt hemifrån: Nej
    Tuttat eld på nått: Haha, ja, jag och min kusin eldade inomhus på Grundsjön en gång. Det brann bra.
    Gjort något olagligt: Ja, se ovan (stulit något)

    HUR :

    Svarar du i telefonen: Lenitha
    Fördriver du tiden: Datorn
    Mycket pengar har du: Inga, inför jul och allt. Ingen skinka för oss. =(
    Tjänar du pengar: Det gör jag inte.
    Ofta Bäddar du sängen: Aldrig
    Ofta diskar du: Sällan, Jalla gör det mest.
    Ofta städar du: Ibland
    Många stör du dig på: wooooo, hur många som helst
    Ofta träffar du din familj: Väldigt sällan =(

    TROR DU :

    Att du kommer bli något: Nej, men jag hoppas
    På rymdvarelser: Ja, lite grann
    Att folk tycker om dig: Nej. Eller, vissa.
    På ett liv efter detta: Ja
    Att fiskar kan tänka: umm jaa.... de är ju levande varelser... Fast inte så bra kanske.
    Att du kommer leva länge: Det hoppas jag

    VÄLJ :

    Katt eller hund: Katt
    Vitt eller svart: Svart
    Varmt eller kallt: Varmt
    Vatten eller land: Land
    Sex eller kyssar: Båda samtidigt?
    Telefon eller internet: Internet
    Musik eller tystnad: Musik
    Bok eller film: Film
    Leva eller dö: Leva

    En till

    Tio första:
    Första bästa kompis: Hur ska man komma ihåg det? Jag kommer ju inte ens ihåg vad jag gjorde igår.
    Första bil: BIL?! Sånt sysslar vi inte med.
    Första kärlek: Det kommer jag inte heller igår. Lågstadiet någon gång.
    Första husdjur: Umm, hund tror jag... Katt eller hund.
    Första semester: Den första jag faktiskt KOMMER IHÅG, var en bilresa ner till Spanien.
    Första jobb: Telefonförsäljare.
    Första köpta skiva:  Gissa, kommer inte ihåg!
    Första riktiga kärlek. Kent.
    Första piercing: Öron (tunga om man räknar piercing annan kroppsdel)
    Första konsert: Björn Afzelius och Mikael Wiehe minns jag bestämt att jag såg.

    Nio senaste:
    Senaste alkoholdrycken: Oj, Parrot Bay eller Pisang Ambon tror jag.
    Senaste bilfärd: Hem från Åre igår.
    Senaste filmen du såg: Där havet slutar
    Senaste ringda telefonsamtal: Jalla
    Senaste bubbelbadet: Åååår sedan, ge mig ett!
    Senaste spelade cd: Någon julskiva jag tydligen ska sjunga i uppvisning i kör nästa helg...
    Senaste kyss: En liten stund sedan.
    Senaste gången du grät: Nyss.
    Senaste måltiden: Kyckling med pasta och vitlöksbröd

    Åtta har du nånsin:
    Dejtat en av dina bästa kompisar: Umm, inte som var min bästa kompis innan. Jalla är min bästa kompis nu.
    Blivit arresterad: Nej
    Blivit kär vid första ögonkastet: Ja
    Fastnat med blicken i någons urringning?: Haha, har väl hänt.
    Fått ditt hjärta krossat: Ja. Tyvärr.
    Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nej, faktiskt inte.-
    Haft ett one night stand: --mmm... tyvärr där också.
    Busringt till någon: Ja

    Sex saker du gjort idag:
    1.
    Lagat middag
    2. Frågat pappa om han kan sponsra med bröllops-pengar
    3. Hälsat på Jallas mormor
    4. Tvekat angående julen
    5. Ätit nybakta skitgoda muffins
    6. Träffat min svärmor to be

    Fem favoritsaker utan rangordning:
    1. Ljus
    2. Mobilen
    3. Jalla
    4. Pappa
    5. Mina katter

    Fyra personer du kan berätta allt för:
    Jalla är den enda jag kan berätta ALLT för.

    Tre val:
    Blått eller rött?
    Beror på vilken period jag är inne i. Just nu julrött. På sommaren svalt blått.
    Sommar eller vinter?
    Sommar
    Choklad eller chips?
    Choklad

    Två saker att göra innan du dör:
    1. Gifta mig
    2. Få barn

    En sak du ångrar:
    Att jag inte sov bredvid mamma sista natten hon levde.

    Stulen lista igen..

    från lillanslilla.blogg.se

    - Vilken är det mest pinsamma band du lyssnat på?
    Willy visade mig något band på youtube som var vansinnigt pinsamma... Kommer dock inte ihåg vad de hette.
    - Hur många timmar har du suttit som mest vid datan?
    Oj, plus minus 24 timmar kanske...?
    - Vilken färg har din cykel?
    Cykel? Här använder vi fötterna.
    - Blondin eller brunett?
    Mörkt brun / svart / lila / rött
    - Vilken färg har du på texten på msn?
    svart.
    - Vilket stjärntecken är du?
    Våg
    - Har du diskmaskin?
    Ja, Jalla.
    - Rakar du av dig dina ögonbryn?
    Mhm, det gör ju så satans ont att noppa.
    - Har du husdjur?
    Yes box, två katter.
    - Vilket smeknamn gav din mamma dig när du var liten?
    Knosa tror jag att jag minns att hon kallade mig någon gång...
    - Är du kär i någon just nu?
    Of course.
    - Har du sagt "lol" någon gång under ett samlag?
    Har man verkligen tid med det?
    - Har du ätit godis för hundra kronor?
    Jajo, alldeles för ofta.
    - Vad är du beroende av?
    Jalla
    - Vad har du för fobier?
    Mörker och spindlar.
    - Hur lång är du?
    1.70
    - Om du var ett verktyg, vad skulle du vara då?
    En såg.
    - Sover du med gosedjur?
    Nej.
    - Vad har du som ingen annan har?
    Jalla är det enda jag kommer på.
    - Vilken mobil har du?
    Samsung
    - Vem var den senaste du fick mms av?
    Annica
    - Vem var den senaste du fick sms av?
    Pappa
    - Vem ringde dig senast?
    Håkan Bråkan
    - Är du förlovad?
    Jaaaaa
    - När duschade du senast?
    Igår
    - Vem tänker du på nu?
    Ingen för tillfället.

    Utmanad

    Har blivit utmanad av http://lillanslilla.blogg.se/
    -skriva 8 fakta/vanor om mig själv i ett blogginlägg
    - i slutet av inlägget ska jag skriva namnen på och länkar till de 8 personer som jag, i min tur, utmanar!

    - Är sjukligt rädd för mörker och spindlar.

    - Har tvångstankar om att måsta skölja av flaskorna med shampoo/balsam/tvål innan jag använder dem.

    - Sjunger vansinnigt illa och vansinnigt högt till musiken jag lyssnar på (vare sig det är i högtalare eller hörlurar) till Jallas stora sorg.

    - Min största höjdpunkt på dagen är då posten kommer. Blir galet glad av brev och ovanligt glad för reklam.

    - Hatar att ha fel och vägrar gärna erkänna att jag har det, vare sig jag vet om det eller inte.

    - Fruktansvärt impulsiv, kommer jag på en bra idé så MÅSTE den genomföras, gärna på en gång!

    - Galet sentimental, gråter till det mesta på tv, framför allt bröllop, att djur dör, att män gråter eller att gamla människor är förvirrade eller ledsna.

    - Har en förmåga att ha många bollar i luften, börjar gärna bygga pussel, julpynta, kolla på film, lösa korsord, spela spel på datorn och baka, helst samtidigt. Dessvärre brukar det sluta med att jag påbörjar allting, men avslutar det aldrig utan låter det ligga kvar tills Jalla beslutar sig för att plocka undan (läs gömma) det.




    Hm, nu ska jag komma på 8 personer att utmana, svårt när man har 3 bloggar man läser, varav en skickade det här till mig ;)

    Jag utmanar:

    emmix.blogg.se
    kjellsdotter.blogs.se
    taggtroden.blogg.se

    Waa, kommer inte på fler! Sorry, men jag känner inte någon. I'm a loner...

    Beroende

    Jag har blivit beroende av www.gamenext.com
    Otroligt roliga spel! Rekommenderar starkt MCF: Ravenhearst, som jag satt till kl 4 inatt och spelade. Fortsatte med det imorse ;)
    Ladda ner den gratis versionen av spelet, det står att man har en limit på 60 minuter att spela det, men är man inne på det hela tiden, så kan man spela hur länge som helst, så länge inte internet försvinner eller annat oväntat.

    Nu sitter jag och äter tomtegröt och skinkmacka till middag. Jalla har gått upp till Lillan och kollat på hockey. Tänkte också gå dit, men jag har lite att stå i innan jag far till Åre imorgon. Måste packa och baka lite, vill inte göra det mitt i natten.

    Nu ska jag spela ett nytt spel på gamenext ;)


    Dagens lycka: att imorgon börjar en helg av utvilande i Vålådalen! =D

    Ouch, ouch...

    Jag börjar få ångest. Ångest för borrande, knarrande, skrapande, petande och stickande. Jovisst, det handlar om tandläkaren. Sist jag var där och borrade mitt hål så sa tandläkaren att "det här blir kanske inte alls bättre, då får du komma tillbaka och rotfylla". Jag tror att jag börjar komma dit. Det börjar värka mer och mer för varje dag, samtidigt som ångesten och skräcken växer sig starkare och starkare. Där får man för att man slarvar med tandborstningen. Jag ska naturligtvis vänta så länge som möjligt, tills det inte längre går att äta eller någonting. Förhoppningsvis kommer jag inte dit. Jag vet inte vad jag ska göra... har hört skräckhistorier om rotfyllning. Jag funderar på att bara rycka ut skiten. Det går snabbt, det är billigare, och det finns inget kvar att få ont i sen. Jag kan nog klara mig utan den tanden. Tuggar inte på den sidan ändå (blir så naturligt eftersom det ilar där). Nu var det ju bara det där med motivationen att gå dit. Jag är LIVRÄDD för tandläkaren. Komplett skräckslagen. Lustgas kanske jag skulle kunna ta, men det lär väl kosta as.

    Waa, vad ska jag göra??!?!? (och jag lyder inte: "Ta tag i det och gör det så blir det gjort.")

    Jullista

    Stal den (men jag fick det sa hon!) på lillanslilla.blogg.se

    Pepparkakor - Lussebullar
    Skumtomtar - Knäck
    Ischoklad - Marsipan
    Köttbullar - Prinskorvar
    Julkorv - Julskinka
    Lax - Sill
    Revbenspjäll - Janssons frestelse
    Paradis - Aladdin
    Rullsylta - Pastej
    Glögg - Julmust
    Rödbetssallad - Dopp i grytan
    Ris a la malta - Risgrynsgröt
    Äpplemos - Senap

    Planer, planer

    Nu har jag och Jalla suttit i ca 2 timmar och planerat bröllop ;)
    Skaffar vi bara jobb och inkomst så kommer det här gå finfint och det kommer bli bröllop till sommarn =)
    Bara att ligga i lite extra på jobbsökarfronten så ordnar allt sig!

    Nu har jag en massage att se fram emot! :D

    Nu är det jul!

    Julen är klädd, behöver bara köpa belysning till den, men eftersom jag kände på mig att det kan ta ett tag så klädde jag den idag. Då får jag ju dubbla glädjen med att klä den när jag måste göra om det när vi sätter dit belysningen ;) Måste även köpa mer glitter till den, men det ordnar sig ^^
    Katterna är helt galna i alla kulor och allt glitter man kan äta upp, men de är katter. Instinkten tar över, man får leva med det. Kulor är billiga ^^
    Det kommer nog ett kort på granen senare ;)

    Skulle börja i kör idag, men känner mig lite krasslig, så det blir en lugn hemma-dag istället med lite pyssel, vad som faller mig in helt enkelt. Lite pussel, baka något kanske och slå sig ner senare med ett glas kall saft, något nybakat, en bra film, en mysig Jalla och en tänd adventsljusstake. Det ser jag fram emot.


    Dagens lycka: granen är ju klädd så att... ;)

    Lista igen

    Hittade den här någonstans.

    1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
    - Klart.

    2. Har du sett din bästa vän gråta?
    - Jajo.

    3. Vilka vitaminer tog du när du var liten?
    - Oj, kommer inte ihåg om jag ens åt några.

    4. Vad åt du senast?
    - Tortellini

    5. Har du fått någon komplimang idag?
    - Jodå

    6. Har du varit med i en rättegång?
    - Nix

    7. Är du polare med grannarna?
    - Hm, beror på hur man ser det :P Vissa, vissa inte. Vissa halvt ;)

    8. Vilka språk pratar din mamma?
    - Inga numer.

    9. Vilka länder har du bott i?
    - Sverige endast.

    10. Senaste piercingen?
    - Läppen

    11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
    - Torsdags tror jag... Eller kanske till och med före det.

    12. Gay?
    - Det hoppas jag inte. Vore skumt.

    13. Har du däckat/spytt för att du druckit?
    - Jo.

    14. Har du äggat någon?
    - Äggat?

    15. Har du täckt någons hus med toalettpapper?
    - Nej, men det är en dröm jag länge haft.

    16. Suger det här?
    - Nejdå.

    17. Har du varit på stranden?
    - Ja självklart.

    18. Har du haft en stalker?
    - Umm inte i riktiga livet.

    19. Minns du dina/din musiklärares namn?
    - Inte alla. Senaste på gymnasiet hette Micke tror jag. (heter väl förhoppningsvis fortfarande)

    20. Hur bra är din syn?
    - Ypperlig!

    21. Har du varit på ett party?
    - Ja.

    22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
    - WOOW.... Hejda dig Reidar... Inte utan bur!

    23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
    - Vem är jag?

    24. Har du varit utomlands?
    - Oj oj, ja lite överallt. Asien, Afrika och lite överallt i Europa kan jag väl säga.

    25. Har du sett din bästa vän naken?
    - Ja.

    26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
    - Har bara varit på ett än så länge. Nästa blir förhoppningsvis mitt eget, Ann har sålt mig det ;)

    27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
    - HAH! Jag skulle inte leva om det hände ;)

    28. Var är dina syskon just nu?
    - Ingen aning vart han är. Hemma, ute och åker, jobbar.. vem vet.

    29. Vad var den senaste drömmen som du minns?
    - Att jag vann 7400 kronor i ett sånt här "lyckochansen"-program (det var ett i bakgrunden på tv:n medan jag sov, fick väl idéer från det). Det skulle gå till bröllopet, gissa om jag blev olycklig när jag vaknade och upptäckte att jag var fattig igen :P

    30. Vem ringde dig senast?
    - Micke Willysson, om man kan kalla det till mig, han ville prata med Jalla, men ringde på min telefon :P

    31. Vilken tid gick du upp imorse?
    - Tja, 20 i 11 ungefär.

    32. Vad har du gjort i helgen?
    - Varit på IB mest, kollat på hockey, pysslat lite mer jul hemma. Jo, och varit på konfirmandledarutbildning förstås.

    33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
    - Har ni inte med att göra ;) Ann vet, det var hon som skickade det till mig! Hon är den enda som behöver veta så... :D

    34. När var du riktigt sjuk senast?
    - RIKTIGT sjuk? Det kommer jag inte ihåg. Sjuk som i att "tycka-synd-om-sig-själv", varje dag mest ;)

    35. Vem är den senaste kändisen du tog på?
    - Oj, tog på? Har inte tagit på någon kändis tror jag. Men jag mötte Harald Treutiger i Stockholm förra helgen =)

    36. Vad finns i din bakficka?
    - Har ingen.

    37. Har du färglinser?
    - Nope.

    38. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
    - Sov.

    39. Vad är det första du gör på morgonen?
    - Kollar om Jalla ligger bredvid mig eller om han sitter vid datorn. Eller ja, kanske drar täcket mer om mig för att jag fryser kanske, alltid kallt här hemma.

    40. Vad ska du göra efter det här?
    - Försöka fixa någon mat lite snabbt innan vi ska upp till Ann och kolla på hockey =)

    Hej och hå jungman jansson...

    Idag har vi varit ner och kikat lite på julskyltningen. KU hade ju ett fint julspel, de var så duktiga så!

    Nu har vi pillat ihop granen, blev en plastis i år, glömmer alltid att vattna den annars och det barrar så mycket då.
    Idag har jag knåpat ihop ett pepparkakshus. Så här blev det:


    Jalla var och spelade hockey under tiden och när han kom hem så satte han på sockerlagen som jag använt för att klistra ihop pepparkakshuset, för att den skulle bli lätt att ta bort. Jag satt i vardagsrummet och försökte pilla ihop julgransfoten när brandvarnaren börjar tjuta. Jalla hade glömt (han säger att det gick så fort att han inte hann med, men jag är övertygad om att han glömde :P) det på spisen, så det hade blivit kolsvart och börjat ryka som satan. Det stack i ögonen och munnen och när vi till slut fått upp alla fönster, fått av plattan och fått ut röken så kunde man inte annat än skratta ;)
    Resultatet blev detta:
    image16
    Oj, nu blev det full storlek, jaja, orkar inte göra om det. Lägg märke till den vita smörkniven som smält fast i pannans kant ;)

    Här kommer några julpyntsbilder hemifrån mig =)

                                




    Nu ska jag dricka


    och pynta



    Jamen visst ja, ska göra iordning adventsljusstaken. Har inte hunnit med det än. Med tanke på hur långt före jag är alla andra hela tiden i julpyntningen så borde jag varit klar med den sedan länge, men tyvärr! Ska fixa det!
    Lägger ut lite bilder från förra helgens kryssning senare!


    Dagens lycka: att julen är här på riktigt nu!

    RSS 2.0