Härliga Småland!

Är hemma efter en jättemysig helg!
Har ju varit nere på dop i de småländska skogarna, utanför Mönsterås närmare bestämt. Världens sötaste kusin skulle döpas, och allt var så fint. Lovisa som hon heter, skrek under så gott som hela gudstjänsten, men vad gör det? Man ler, gråter en skvätt och tycker allt är så fint ändå :)
När hennes mamma sjöng, då grät både jag och min kusins tjej Nina en skvätt!
Annars har vi mest myst på resten av helgen. Ätit gott, haft trevligt sällskap och myst med alla hästar de har! Jag och Thomas har gått omkring och suktat efter både hus, barn och hästar, det är roligt att det inte bara jag som är sugen ;)

Nu ikväll har jag iallafall spelat poker och vunnit, samt suttit och skrivit ett arbete som ska vara klart imorgon. Ska finslipa det sista imorgon när jag har hjälp av min kompanjon, men det är så gott som färdigt! Nu i veckan ska vi ha ett litteraturseminarie på en bok vi har, ett hett tips är att åka till Småland och tillbaka, man hinner nästan läsa ut en hel bok på den tiden ;)

Nu ska jag sova en stund, har i ett svagt ögonblick lovat Klara att gå ut och gå med henne halv åtta imorgon. Godnatt!

Lugna puckar hockeyklubba...

Ville bara säga att operationen gick bra, Thomas återhämtar sig sakta men säkert.
Är lite stressigt i livet allmänt just nu, mycket i skolan, mycket runt skolan och mycket utanför.
Inte för att jag uppdaterar särskilt bra annars heller, men nu kan det dröja en stund!

Ska på dop i Småland i helgen iallafall, det kommer bli så mysigt!

Sjukhus...

Ingen bra dag idag.
Skulle åka på distriktsårsmöte, men Thomas hade väldigt ont i magen imorse, så han ringde sjukvårdsupplysningen som rådde honom att åka till akuten. Så strax före tio imorse bar det iväg dit.
Efter många timmars väntande så konstaterades det att det var blindtarmen som var inflammerad och att han skulle få opereras ikväll.
Jag vet att det inte är ett stort ingrepp och att det kommer gå bra, men det är jobbigt att se den man älskar mest i hela världen (som för övrigt aldrig någonsin klagar på smärta) ha så ont... Det är jobbigt att inte kunna göra annat än att smeka hans panna och sitta med honom.
Jag åkte iallafall hem nu för att äta och så, han är förmodligen iväg för operation nu.
Han ska ringa imorgon när han har vaknat till och är pigg nog så åker jag upp igen då. Det är nervöst, man vet ju aldrig med saker och ting...
Dessutom drogs det upp en väldans massa minnen från mammas tid på sjukhuset, från min styvmor, morfar, farfar, ja allt drogs upp på samma gång. Känns jobbigt...
Men nu ska jag äta och försöka vila en stund, så känns det kanske lite bättre sen.

Snabb uppdatering..

Veckan har flytit på, det går framåt i skolan och kvällarna är roliga.
Helgen har varit grym! Har umgåtts med mina vänner till 2-3 på nätterna och spelat spel :)
Igår var vi fem stycken som åt tacopaj, kräftor och gino, så gott!
Sedan mötte fler upp och så spelade vi mer spel.
Idag har jag en soft dag, är uppe i en rumsstädning, det kan verkligen behövas, jag vill inte ens ta in folk på rummet :P

På torsdag åker jag hem och får äntligen träffa Thomas igen i normala förhållanden (inte däckad i en säng), bada badkar och mysa med katterna. På fredag åker vi upp till Arnäs och sedan är vi där hela helgen på Distriktsårsmöte.
Blir en kanon helg det med. Livet flyter på nu! Verkligen inte ekonomiskt, men vad gör pengar när man har vänner och är glad ändå :)
Nästa helg åker vi till Småland på min lilla kusins dop. Hon är det första barnet i släkten efter mig, så det ser vi fram emot jättemycket! Sedan fick vi även ett kusinbarn för några veckor sedan, så två bebisar på kort tid, det är så underbart med barn i släkten!

Ja, städa var det, med Robbie Williams nya skiva i högtalarna ♥

Humor!

Jag skrattar så jag gråter när jag ser det här. Så underbart!


Euforisk...

Mat kan göra så mycket!
Sitter och lyssnar på gammal bra musik, målar naglarna och är inne i något fånigt euforiskt lyckorus...
Underbart!





På bättringsvägen

Tack för alla krya-på-dig-önskningar, det värmer när man inte mår bra!

Är mycket bättre nu, febern är helt borta :)
Har dock en jobbig hosta som kan få för sig att hålla mig vaken mitt i nätterna, och har dessutom svårt med maten fortfarande. Men idag har jag gjort framsteg! Åkte med Bamse och Erka och storhandlade (yoghurt och risifrutti i en miljard olika smaker :P), och vi käkade på McDonalds på vägen hem. Jag fick i mig ett halvt mål plus en paj! Det är det mesta jag ätit på hela veckan, och jäklar vilken energi jag har nu helt plötsligt! :D
Nu är det bara fortsätta äta så jag inte faller tillbaka. Skulle vara roligt att hitta en våg och se om man förlorat något kilo under en hel veckas ofrivilligt fastande....
Jag har ett nytt problem såklart, det kan aldrig vara bara en grej...
Jag får för mig att min ena trumhinna sprack litegrann idag?! Jag låg på sidan och så ploppade det till och gjorde ont. Nu fladdrar det i örat och känns som att jag har vatten i det, och så är det ömt om jag hickar till eller trycker i det.
Som tur är så gör det inte konstant ont, så jag drabbas inte så hårt av det, men lite mysko är det...
Jaja, jag har haft svininfluensan, en sprucken (?) trumhinna känns inte som en big deal ;)

Nu ska jag avnjuta klementiner och pepsi, för att jag kan! ;)

RSS 2.0