På bättringsvägen!

Har varit åttonde dagen med penicillin idag och jag kan säga att jag är mycket bättre! Det tog över fyra dagar, sen kunde jag äntligen börja äta igen. Nu kan jag äta normalt, men är fortfarande lite känslig i tänderna. Två dagar till, sen är jag förhoppningsvis helt återställd!

Imorgon ska jag åka med Olov, Klara och Sanna till Uppsala och fira valborg, det kommer bli jättetrevligt! Ligger precis och lyssnar på Ständut Blakk, dom spelar i Uppsala imorgon, TYVÄRR på Norrlands nation, och där måste man ha kårleg för att komma in, så irriterande! Jag hade så gärna velat se dom och visa dessa underbara killar för mina klasskamrater. Lyssnar på Virila Veras Vibrator och drömmer mig tillbaka till möhippan, då jag fick den dedikerad till mig! :)

Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon! Godnatt!


Infektion...

Trotsade min rädsla igår och gick till tandläkaren. Diagnos: infektion under framtänderna. Fick antibiotika och starkare smärtstillande. Just nu är jag jättesvullen i tandköttet, underläppen och under tungan och kan varken dricka eller äta. Det tär och börjar bli riktigt jobbigt... Speciellt att inte kunna dricka. Det går inte ens med sugrör. När jag ska svälja trycks tungan mot de onda tänderna och det gör jättejätteont...

Jaja, försöker sova bort dagarna och hoppas på att antibiotikan kickar in snart och gör sitt jobb...


Ajajaj.... =(

Har så galet ont i nedre framtänder och käke. Jag tror att visdomständerna har bestämt sig för att möblera om i resten av tandraden och alltså trycker ihop framtänderna. ONT gör det! Men hur fasen ska man ha råd att gå till tandläkaren? Det är ju inte så att man kan spara pengar när man går på studiebidrag, så hur gör man?! Jag hoppas att det går över av sig självt, men just nu är det nästan kris. Ipren och Alvedon är mina kompisar, men det är nästan så att de inte hjälper längre. Jag hoppas att det slutar göra ont snart!

Hemma igen.

Hemma efter en underbar Camelot-helg samt en härlig Skottlandresa.
Nu längtar jag tills imorgon då Thomas kommer ner, vi har inte setts på jättelänge, och det börjar bli FÖR långt mellan gångerna. Så nu kommer han ner och stannar en vecka så ska vi ta igen all förlorad tid, ska bli så underbart!

Till helgen gör vi inget speciellt, helgen efter det åker jag på DÅM i Uppsala och besöker dem. Den 6-7 maj ska jag och två klasskamrater på en dygnskryssning till Åbo, ska bli trevligt. Sen i slutet av maj ska jag till Leksand och vara med på en Prinsesskola, i slutet av maj där någon gång ska dessutom hela klassen till Gröna Lund. Sen är det början av juni och då är det skolavslutning! Ett helt år redan! Galet vad fort tiden går! 4-6 juni är det Världens fest i Växjö som jag ska på, sedan börjar min sommarpraktik i Leksand. Då ska jag och och Qla som huvudledare tillsammans med några unga ledare och sju konfirmander ha sommarkonfirmation och som en del av det åka till Transylvanien :D Tycker faktiskt inte speciellt synd om mig själv just nu, jag har det bra!
Jag har en del att göra, lite mycket ibland, så känns det just nu iallafall. Men det är bara att bita ihop och stå ut, 90% av allt är ju trots allt roliga saker, och då kan man stå ut med det där lite mindre roliga :)
Ska lägga upp lite nya bilder från Skottland senare!

Ha det så bra!

Glad påsk!

Nu far jag till Camelot, och på måndag till Skottland.
Ha en bra påsk allesammans!

RSS 2.0