Jullov!

Nu är terminens sista dag över. Vi har druckit julmust, fått julklappar, dansat runt granen, sjungit och fikaminglat tillsammans med lärarna, församlinspedagogerna och distanskurserna. Väldigt trevligt, men lite vemodigt. Dessutom kom Johan, Martin och Hanna och sa hejdå, så då rann tårarna. Johan och Martin har gått grundkursen den här terminen vilken bara var ett halvår, så de kommer inte tillbaka efter jul. Jag har kommit dem otroligt nära den här hösten och jag ser dem som två av mina absolut bästa vänner. Därför var det vansinnigt jobbigt att säga hejdå nu... Men det är på återseende, man får se det så.

Idag ska jag städa min del av köket i korridoren, sedan packa det som behöver packas. Det är så sjukt mycket som ska packas, jag har praktik i Borlänge direkt efter jullovet, så jag hinner inte åka förbi här och hämta saker. Imorgon far jag hemåt, det ska bli jätteskönt att bara få umgås med familj och vänner och inte behöva tänka på skolan <3


Önskelista

Nu har jag ju visserligen ingen att önska mig julklappar ifrån, men OM jag skulle ha det så skulle jag önska mig presentkort på H&M enbart. Så otroligt mycket snygga kläder där just nu!


Själasorg

Jag känner mig ensam, naken och övergiven. Det självförtroende och självkänsla jag så nyligen återfunnit är nu blott skuggor och jag känner inte igen mig själv. Jag saknar den jag nästan nyss blivit.
En efter en försvinner de vänner jag kallar mina bästa från skolan. En efter en söker de sig mot nya mål och drömmar. En obeskrivlig tomhet fyller mig. Varför är ensamhet så svårt? Varför överanalyserar jag den så oerhört? Varför ger jag mig inte bara hän stillheten och njuter av den, de få gånger den besöker mig? Varför låter jag den gnaga i mig och få mig att tro saker som kanske inte är sanna?

Snälla, ge mig en varmare och ljusare plats att få spendera några dagar på. Ge mig en resa till värmen, låt mig få tillbringa en vecka ensam med den jag älskar på en plats utan krav och ångest. Snälla.


Fotosession

Jag och två vänner var och gjorde en fotosession hos The Studio för några veckor sedan, och jag blev så nöjd med bilderna att jag köpte dem. Jag har lagt upp dem på facebook, men vill även lägga upp dem här så att alla kan se :) Jag brukar aldrig bli nöjd med bilder, så det här var verkligen roligt att se!

             


Ett litet smakprov av alla fina bilder som togs, det här är mina favoriter!


Kärlek <3

Jag och Thomas har bestämt oss för att försöka igen :) Jag är så glad, jag tror att vi behövde det här uppehållet för att inse hur mycket vi älskar och betyder för varandra. Vi har förändrats båda två och känner att det här är helt rätt. Jag är så lycklig! <3 <3 <3


RSS 2.0