Toodilooo!

Hej och hå!
Tänkte bara berätta att jag mår bra och njuter av livet :) Vi festar och umgås och bara har jätteroligt på skolan!

Från och med den här veckan har vi gått in i fyra veckor enskilt arbete där vi som går i tvåan ska skriva ett 30-sidigt arbete om något som har med vår framtida yrkesroll att göra. Jag ska skriva om musik och helande, hur man kan integrera musik mer i vårt arbete inom kyrkan för att påverka kroppslig och själslig hälsa. Fick klar min arbetsplan idag, så känner jag mig jättepepp på att börja arbeta :)
Just nu sitter jag hemma hos Linde och Markus och myser och dricker te och samkvämar. Det är mysigt! Ska sova här inatt och åka med dem till skolan imorgon (vi är klasskamrater).

Annars har jag inte så mycket att berätta, jag lever loppan och bara mår bra :)
JO! Jag tatuerade mig i torsdags! Jag har äääntligen gjort min älskade tatuering som jag velat ha nästan hur länge som helst! Det är två ord, Aequitas och Veritas som är skrivna på mina fingrar, vilket betyder Rättvisa och Sanning. Jag såg dem i filmen Boondock Saints och visste direkt att jag ville ha dem. Sedan såg jag dem på en kille som körde färdtjänstbilen en gång när vi åkte med upp till Stigsjö och firade midsommar med Thomas släkt, och blev bara ännu mer sugen. Nu efter några år har jag ÄNTLIGEN gjort dem och jag är så nöjd! 
 Tills vi hörs nästa gång hoppas jag att ni har det jättebra :)

Over and out // Lenitha Lee Bronson


Kryssning och födelsedagsfest

Var på kryssning tisdag-onsdag med sju galna människor, och det var lätt den roligaste kryssningen någonsin! Det hände en massa tok och ingen av oss som åkte har blivit riktigt normala igen ;) Det kändes som att vi var ensamma på båten, efter tolv var det folktomt överallt, men vi höll igång själva till fem på morgonen. What happens on the boat, stays on the boat får jag väl säga, men roligt hade vi!

Igår var vi fem pers som åkte och tittade på Parlamentet-inspelning igen, det är verkligen galet roligt :P Jag gillar verkligen Mikael Tornving, han är butter, rolig och pratar härligt!

Ikväll ska jag och Johan ha födelsedagsfest med temat "Black and White". Håller på att fnula på en utstyrsel, det går sådär. Men jag har visioner i huvudet, jag hoppas att jag får till dem. Det kommer bli roligt, vi är rätt många, vi ska spöka om lite i allrummet i nedersta korridoren så det blir mer enligt temat, vi ska bjuda på bål, vi ska dansa, sjunga och ha skitkul! Det börjar dock bli dags att sätta igång... Ska gå och få igång Johan bara, han är lite segstartad ;)

By the way, håller på att fnula på ett fränt efternamn att byta till, jag kanske har hittat det nu. Lenitha Lee Bronson, how do you like that? :P

Ha en bra fortsatt helg!


RSS 2.0