Godnatt!

Är supertrött idag, så jag går och lägger mig tidigt. Skulle egentligen spela spel, men jag struntar i det och sover istället. Har ju fått den uuunderbara vanan att vakna senast åtta varje morgon, oftast tidigare. Imorse var det halv sju. Det är väl bra övning innan Mini kommer antar jag, man får se positivt på allt ;)
Kändes lite skumt bara att säga till vännerna "nej, jag orkar inte spela, klockan är ju snart tio". 
Hur som helst, godnatt från Sigtuna!

Lördag

Har haft ett par supermysiga dagar med Thomas. I torsdags åkte vi in till Stockholm, strosade i Gamla stan, lunchade gott, åt en massa glass, åkte till Hötorget, köpte bär, strosade lite till, fikade och sedan sov jag hos honom. Igår åkte vi återigen in till Gamla stan och åt mer glass tillsammans med Pontus och Hanna och även inatt sov jag där. Nu ska han jobba sju dagar i rad, men det har verkligen varit kvalitetstid och nu klarar vi oss ett tag till ;) Så nu är inte hotellnatten så välbehövlig längre ;)
Idag fick jag ett ryck när jag tittade på gamla bilder och har precis kommit hem till rummet igen. Är så trött på att gå omkring i mjukbyxor och huvtröjor utan smink och med en mössa på huvudet. Ska rensa ur garderoben lite och sortera bort sådana kläder och lägga dem i ett annat skåp. Nu när våren börjar närma sig vill jag fräscha till mig lite. Så ska duscha och fixa iordning mig, göra manikyr och pedikyr, sminka mig, göra iordning håret, klä på mig lite fina kläder så kan våren komma sedan! Får se hur länge det håller i sig innan jag är i samma spår igen ;)
Saknar sommaren så mycket! Vill ha bruna ben, gå barfota, grilla, sitta ute varma kvällar och samkväma med mina vänner, ha alla fönster öppna, bada och känna solen stråla. Jag längtar!
Hoppas att solen lyser hos er också var ni än befinner er!

Hotellnatt... :(

Kan ingen trolla fram lite pengar åt oss? Typ 2800:- till exempel ;) Skulle göra vad som helst för att få ta in på hotell och bara mysa jag och Thomas nästa helg när vi åker upp till Sundsvall. Vi hinner knappt ses, sover typ aldrig med varandra, när vi åker upp ska vi bara packa och städa, och tänk vad skönt det vore att bara få göra det här en kväll och bara mysa och ta igen lite tid med varandra...
1 x Logi
1 x Frukost
1 x Trerättersmiddag
Entré till Spa Maskrosen
Pris/person i dubbelrum

Lör: 1 395:-


Billigt för så mycket kan man tycka, men för dyrt när man inte har råd. Jag fortsätter drömma och hoppas på att det börjar regna pengar snart...

Myshelg? Skulle inte tro det...

Kollade precis kalendern. Jag och Thomas är inte lediga samtidigt de närmaste nio helgerna! Om han jobbar är jag ledig (verkligen ledig, INGET uppbokat någon av de helgerna), och om han är ledig så är jag uppbokad på möten, läger eller annat. Helt galet! Så nu har vi bokat in helgen 13-15 maj till myshelg bara han och jag. Tur att han bor här nere så vi åtminstone kan ses lite på kvällar och morgnar. Det är kvalitet att få äta frukost tillsammans!
Det som blir knasigt är att vi gemensamt skulle behöva åka upp ett par helger och packa saker i gamla lägenheten, men vi får väl göra det var för sig. Jag tror att jag börjar så att han inte slänger mina saker ;)
Hoppas ni haft en bra helg!

Bebis!

Det är så skönt, nu är det äntligen inte hemligt längre! Vi ska ha ett barn. Det är svårt att förstå, men helt underbart! :) Är i vecka 13 nu och allt känns bra. Vi var på tidigt ultraljud i måndags och fick se mini (mina klasskamrater har döpt den till det ;)), och h*n växer som h*n ska. Otroligt att få se livet som växer i min mage på en skärm på väggen! Fem centimeter lång och redan så utvecklad, det är häftigt!
Har mått relativt bra hela tiden, lite illamående när jag inte ätit regelbundet, och oerhört trött, men det är allt. Inte kräkts eller så, så jag har verkligen tur!
Det är verkligen så skönt att kunna göra det offentligt, det är jobbigt att måsta vara tyst om det när man vill berätta för hela världen!

RSS 2.0