Barnvakt

Vi är barnvakter ikväll med övernattning åt älskade Emil (4 år), då Stefan och Annica har bröllopsdagsfirande!
Han har varit så underbar, killen är fantastisk!
Blev lite grinigt runt middagen, men inget som inte löste sig.
Frågade honom om han kunde sova länge imorgon bitti, han svarade med en axelryckning "Visst". Sötnos!
Vi har varit och pantat burkar på affären, vi har ätit glass, lekt, tittat på tv och badat och nu sover han som en stock.
Vi läste ur boken "Stora fordonsboken", med en massa bilder på maskiner och lastbilar och så. Ungen är så otroligt smart och har ett minne som slår de flesta av oss! Jag kan nog tänka mig att han har läst den en del gånger, men ändå!
Han pekade utan svårigheter ut snöplogen, gatsopmaskinen, tankbilen,dragbilen, flyplatsbrandbilen, den LILLA flygplatsbrandbilen, dumpern med många fler. Han är 4 år! Galet smart unge.
Han är väluppfostrad också. Han vet vad som är rätt och fel. Det kom en kille och cyklade på vägen när vi gick hem från affären. Emil sa till oss när han hade cyklat förbi, att man fick faktiskt inte cykla på vägen. Där fick bara motorcyklarna köra. =)
Sa till honom "Du är söt du, vet du det?". Han svarade "jaa, du är också söt". Goa unge!
Nu har vi beställt hem en pay-per-view film som vi ska se och mysa ner oss i soffan med.
Ha en bra kväll!


Kommentarer
Postat av: Annica

Mammas lilla älskling! Ja, och pappas också förstås. Men mest min! ;-)

Jo han har läst den boken ett ANTAL gånger tidigare. Men nu senaste halv året har det mest varit BAMSE som gäller. Så det var ett tag sen han läste den så lite duktig är han nog ändå...

Nu har vi landat hemma. Det har varit en underbar kväll! Tack så jättemycket för att ni ville ta vår lilla guldklimp! Ni är underbara!

Nu tror jag att John Blund börjar göra sig påmind. Vi är inte vana att vara vakna så här länge! Så vi lär nog sova en liten stund i morgon. Förhoppningsvis.. Om inte den inbyggda, självgående klockan väcker en halv sex bara för att man är van...

Natti natti!

Och åter igen. TACK!!!!!

2008-08-24 @ 00:39:20
URL: http://anja72.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0