Vackra Leksand!

Har varit i Leksand i helgen, igår var det en barndag där som Västerås stift anordnade. Det var helt underbart! Jag var med och höll i Prinsesskolan i Hildasholm herrgård som var otroligt vackert inredd med gamla antika saker från både 17-, 18- och tidigt 1900-tal. Helt perfekt för att ha en prinsesskola i!
Mina två kamrater som jag åkte dit med åkte hem direkt efter att vi var klara, och jag tyckte det var förbenat tråkigt, så jag stannade kvar och åt middag med alla som jobbade med den här dagen, mycket stiftsfolk! Fick ut massor av att stanna kvar, så jag är jätteglad över mitt val!
Sedan sov jag hos Qla (som jag ska jobba med i sommar) och hans familj :) Han har lockat dit mig nästa helg, då det är medeltidsdagar, så jag har nappat på det och ska åka dit och hjälpa till. Leksand är OTROLIGT vackert, jag har verkligen hittat platsen jag vill bo på! Verkligen helt fantastiskt vackert beläget vid Siljan.

Idag åkte jag därifrån strax efter tio och kom hem fyra, så det var en lång resa. Nu ikväll har jag varit och handlat, packat och precis duschat. Imorgon åker vi iväg på en tre dagar lång paddling, eller ja, vi paddlar i våra nya studiegrupper imorgon och tisdag förmiddag, sedan möter vi upp resten av klassen och har lite barbeque-kväll med lekar och så på tisdag kväll. På onsdag förmiddag har vi volleybollmatch, sedan åker vi hem igen.

Börjar känna mig lite sliten nu mot slutet av terminen, men det är så lite kvar, så jag härdar ut! Inte för att jag har något annat val, men ändå ;)

Nu är jag jättetrött, så nu ska jag gå och lägga mig, det blir en lång dag imorgon.

Godnatt!


Lådbilsrace i det vackra vädret!

Var hemma i helgen, det var jättemysigt, men även jobbigt. Många saker som blir så påtagliga när jag kommer hem, men det löser sig med tiden...

Idag har vi haft lådbilsrace! Igår använde vi hela dagen till att skapa fina lådbilar och idag hade vi vårt race. Vi vann! Lamborghini Angel hette den (som blev Fallen Angel efter att ha vurpat lite med den och mist ena änglavingen och glorian...) och var så fin! Vädret har varit otroligt både igår och idag, strålande solsken och jättevarmt! Det är helt underbart att vakna och titta ut genom fönstret och se solen skina och gröna träd utanför!

Tänk att det bara är tre veckor kvar i skolan... Otroligt! Ganska fullspäckade veckor, men bara med skojiga saker. Nästa vecka åker vi och paddlar, har vinkväll och åker på Gröna Lund (inte samma dag). Det kommer bli roligt alltihop :)

Har lunch just nu, men börjar snart. Då ska vi ha hela eftermiddagen till att prata om avslutningen, vad vi 1:or ska göra för 2:orna bland annat. Det blir skoj!

Ha en superfin dag allesammans!
Kram!


Jag är fast...

Jag gick och luktade på parfymer i taxfreen på färjan och hittade denna underbara skapelse!


Den är från DKNY och är ganska dyr tyvärr, men jösses vilken parfym! Den är helt gudomlig! Jag är kär vill jag lova. Jag var så nära att köpa den, men jag hade verkligen inte råd. Jag ångrar mig lite, men kommer inte ångra mig senare i månaden när jag behöver pengarna. Den kostar strax under fyrahundra kronor på nätet, någon gång ska den bli min. Jag hoppas bara att den inte är borta ur sortimentet innan dess...


Lista

Kollar som sagt igenom gamla inlägg, hittade just en gammal lista. Tänkte förnya den =)

1. Hur mycket är klockan just nu? 18.21
2. Namn? Lenitha
3. Vart bor du? Sigtuna
4. Hur många barn vill du ha? Har namn för tolv, men vill ha kanske 4-5 stycken.
5. Vill du gifta dig? Är redan gift.
6. Har du ätit sushi? Jag testade en gång för längesen, men det var inte min grej.
7. Favoritglass? Jag har upptäckt Magnums nya glass med tranbär i. Ruskigt god!
8. Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet?  Inga tror jag. Jag har inte jättekoll på mina skåp här.
9. Humör? Uttråkad och en aning sentimental.

Fyra grejjor.
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej
2. Har du en hund? Nej, även fast Hitler är som en hund ibland...
3. Sover du helst själv eller med någon? Med någon i samma rum. Helst Thomas men min rumskamrat Klara fungerar också bra ;)
4. Tror du på spöken? Jag vet inte riktigt. Kanske.

SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Nej jag är nöjd som det är.
2. Skulle du vilja väga mer? Nej inte det heller.
3. Skulle du vilja ha sex nu? Nu? Nej, jag klarar mig.
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Nej, jag skulle nog bara somna.

KAN:
1. Kan du röra på öronen? Tja, det är inte upp till mig att avgöra
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej, min tunga är inte så vig.
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Ja det kan jag väl.
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Ja
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Kan kan jag väl. Vill är en annan fråga.
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Ja. Jag behöver inte ha sprit för att ha roligt.
7. Kan dina vänner lita på dig? Ja det hoppas jag
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Nej tack.
9. Kan du suga? Suga på vad?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Jag lär mig.

HAR.
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?  Ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja
3. Har du syskon? 1 bror

4. Har du någonsin haft sex med någon? Ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Ja det har de.
6. Har du varit full den här månaden? Full och full. Jag har varit på kryssning och tagit något glas, men jag blev inte full.
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Lite.
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Thomas är det.
10.Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Ja.
11.Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Jag är gift med en.
12.Har du blivit påkommen när du har haft sex? Ja.
13.Har du haft sex med mer än tre personer? Nej.
14.Har du ljugit på någon fråga än då? Nej.


Saknad!

Kryssningen var jättetrevlig! Vi hade roligt och det var skönt att komma bort en stund.

Är helt ensam på internatet tror jag, det känns så iallafall. På min våning är det iallafall inga kvar. Några är hemma och några är och spelar innebandyturnering i Mjölby. Hoppas jag får sällskap snart!

Hinner iallafall tänka en del när jag ensam (kanske lite för mycket ;)), jag saknar Thomas redan, fast vi har setts så mycket på senaste. Hittade ett gammalt inlägg och tyckte det var fint. Nu ett år senare känner jag precis likadant! Älskar dig Thomas


Road trip och kryssning

Har precis kommit hem från en road trip till Upplands Väsby med tre klasskamrater. Vi gör ganska många sådana utflykter, vi har hittat en hel del roliga saker att titta på runtom i området.

Ska plugga nu någon timme. Har börjat sätta igång på riktigt. Har till och med ett schema för detta. Jag har jättesvårt för att plugga på dagarna, jag har varken motivation eller inspiration. Detta har gjort att jag pluggar mycket på kvällar/nätter. För att orka med detta ser mitt schema ut som följande:

8.00 Klockan ringer
8.30 Jag kliver upp
8.45 Skolan börjar
15.45 Skolan slutar
ca 16.00-16.30 Jag somnar
ca 18.00-19.00 Jag vaknar
19.30 Jag äter middag
20.30 Jag hittar på något med några vänner
23.00 Jag börjar plugga
01.00-01.30 Jag går och lägger mig

Det verkar dumt att sova mitt på dagen och vara vaken på natten, men det funkar och jag får saker gjort! Jag får sova runt 6-7 timmar och jag har funnit att detta gör mig mer utvilad än om jag går och lägger mig tidigare. Ikväll ska jag plugga teologi, har en del kvar att göra där.

Imorgon far jag, Jenny och Klara på en dygnskryssning till Åbo, det kommer bli trevligt!
Nästa helg åker jag hem och jag fick reda på idag att DS-mötet jag ska på kommer hållas i Sundsvall istället för Fränsta och endast kommer vara i ett dygn, vilket betyder mer tid hemma med Thomas och katterna, plus att jag kan sova hemma. Det är jätteskönt!

Nu är det nog dags att jag sätter igång så jag hinner göra något =)

Godnatt!


Yahoo!

Sådär, nu har jag fixat sommarjobb hela sommaren. Första perioden i Leksand med sommarkonfirmander, andra perioden som värd i Domkyrkan i Västerås. Känns skönt! Inte mycket pengar eftersom det är praktik och praktiklön, men jag får erfarenhet och det är det som är viktigast!
Problemet är att nu i slutet av maj får jag bara 4000:- av CSN, och då har jag en hyra här på 3200:- och sen ska resten räcka till att åka till och från Leksand och leva där en månad. Jag fattar inte hur det ska gå till, det känns riktigt jobbigt... Har jag riktig stor tur kan jag få första praktiklönen lite i förskott i slutet av juni istället för juli, men det är bara om jag har tur, och då har jag fortfarande en månad jag inte har några pengar alls. Det är inte roligt alls =/

Thomas är här igen, han ska på intervju på tisdag för att komma in på samma utbildning jag går, jag hoppas hoppas hoppas att han kommer in!
Nu ska vi ut i solen i vackra Sigtuna och ta hamnpromenaden och käka glass.

Hoppas ni haft en trevlig helg!


RSS 2.0