God Jul!



Vill önska er alla en god jul! Hoppas ni får en härlig dag med nära och kära :)

Har sedan jag kom hem från Sigtuna tagit det lugnt och njutit av lovet, även om jag lätt känner mig uttråkad när jag inte har några internat-kompisar att spela spel med ;)
Sitter hos pappa nu och myser. Huset luktar clementin, pepparkakor och tända ljus, mysigt!
Pappa har världens roligaste katt! För det första lägger hon en tass på vardera sida huvudet när man tar upp henne, precis som att hon ska kramas. Sedan dreglar hon som en galning så man är dyngsur när man släpper ner henne. Dessutom snarkar hon värre än Thomas! Till råga på det låter hon som en kväkande groda när hon jamar... Men gosig är hon, mer än någon annan katt jag mött!

Vi blir kvar här tills imorgon, sedan far vi hem igen. Ska inte göra så mycket i mellandagarna, mer än att fika med Thomas hockeylag, jag ska hjälpa till att dra igång dem så de blir en förening, sånt tycker jag är roligt =)

Snart kommer farmor och sedan brorsan så ska vi äta tacos och mysa på. Blir en lugn jul!


Aladdin och lekar :)

Är så glad att Thomas är här! Han passar verkligen in i klassen, han svarar på frågor som läraren ställer, alla klasskamrater gillar honom, han smälter helt enkelt in hur bra som helst! Han är jättesugen på att söka in här nästa år, jag hoppas verkligen det! Han skulle passa jättebra som fritidsledare :)
Problemet blir var vi ska göra av Hitler och Lillan, jag tar inte bort dom, jag gör bara inte det... Det skär i hjärtat när jag tänker på det, men man kan inte låta två katter stå ivägen för det man vill göra. Jag vet inte, det får ordna sig på något sätt... Vi får väl betala kattmat och kattsand så kanske vi hittar någon som kan vara fodervärd. Ja, det visar sig. Jobbigt är det dock...

Idag har vi har forumdag. Vi julpysslade och tävlade i att göra kreativa julkrubbor. Jag och Jenny var tillsammans och gjorde en fin som hette "Om Jesus skulle ha varit född i Norden, kanske det skulle vara i en bivack". Vi gjorde en fin slalombacke med ett jesusbarn inbäddat i backen, tre vise män på slalomskidor samt en nordisk åsna, ett rådjur ;) Det ledde iallafall till vinst, en varsin Aladdin-/Paradisask! Vi tävlade mot hela skolan, så stolta är vi :D

Nu på kvällen har några i klassen lekt lekar. Vi har bestämt oss för att leka lekar varje dag den här veckan, för sen ses vi ju inte på åtta veckor. Vi har lekt kurragömma, bakvänd kurragömma, ha-ho-hi, någon djurlek, mördarleken och en massa annat. Väldigt roligt!

Nu ska vi sova, ska bara få lite massage först ;)

Saknar Sundsvall! ♥

Tredje advent!



Glad tredje advent OCH lucia!
Drömde nu innan jag vaknade att jag och Thomas hade fem underbara barn, de var perfekta alla fem, så jag vaknade på ett strålande humör :)
Thomas är här nu, det är så mysigt att ha honom här när jag känner mig nere. Bara att han är här gör mig så mycket gladare!

I förrgår hade vi först lucia-sånger med vår kör inför resten av skolan, jättemysigt, jag älskar att sjunga! Sedan hade vi avslutningsmässa för de som gått grundkursen den här terminen. Sorgligt att de flesta flyttar, kommer sakna dem allesammmans =/

Igår hade vi en slapp dag, vi gled mest omkring, spelade tv-spel, myste lite och så. På kvällen gick vi upp till Erka och Elin och spelade spel, sedan ner till köket på dagis och fortsatte där. En trevlig kväll helt enkelt.

Idag ska vi gå ner på julmarknaden här i byn (lovar att knäppa kort, det är så galet mysigt i Sigtuna, speciellt runt jul!), sedan ska vi till kyrkan och lyssna på barnkörer, det skulle tydligen vara 70 barn som sjunger!
Ikväll får vi se vad vi gör, kanske spelar lite poker eller så. Har ett litet arbete jag måste gå igenom som jag ska opponera på imorgon, men annars så är allt lugnt.
Ska börja packa här i veckan, jag ska ju bli sambo efter jul, så jag packar allt och ställer in det i hennes rum tills vi kommer tillbaka.

Hur som helst.
Ha en jättehärlig dag allihopa!

Lite deppig idag...

Har sovit dåligt inatt och varit ledsen. Det är mycket som byggs upp och till slut så brister det. Då får man ta en dag och vila och gråta ut, så man kan komma på benen igen. En sådan dag har det varit idag.
Jag saknar mamma så galet mycket när det börjar närma sig högtider, som jul, födelsedagar, nyår och så vidare.
Dessutom är ekonomin som den är, jag längtar hem, jag har mycket att göra. Det är mycket helt enkelt.
Det går över, det vet jag ju, men just nu är det inte roligt alls. Lyssnar mest på stillsam, vacker musik och deppar. Det är rätt skönt att få ha sådana dagar ibland, det är lättare att fortsätta sedan istället för att gå och småtänka på det hela tiden.

Nu ska jag iallafall ta mig i kragen och gå och städa köket, har städvecka den här veckan med Klara. Sedan blir det nog poker!

Favoriter att lyssna på just nu:

















Styrelsehelg...

I helgen var det DS-möte i Bispgården, mitt första som vice ordförande :)
Vi hade en jättetrevlig helg. Login var kanon, maten bra (julbord en dag, mitt första på närmare tio år!), beslut tagna, julklappsbyte utfört. Allmänt superhärligt!
Ikväll har vi varit på styrelsefika hos Pontus, det har varit hur mysigt som helst! Han hade verkligen lagt ner energi bakom kvällen, jag hade en sådan myskänsla hela kvällen!
Hans hus var så mysigt, blev väldigt sugen på att skaffa eget... Själsligt så är jag så redo att skaffa familj, hus och körkort och bil, men det går ju inte riktigt just nu =/ Som tur är så trivs jag så bra i skolan, så när jag är nere i Sigtuna vill jag aldrig därifrån! Dock känns det likadant när jag är hemma, då vill jag aldrig tillbaka. Men men, imorgon bär det av neråt igen. Bara två veckor kvar nu, sedan har jag jullov i tre veckor, därefter följer en fyra veckor lång praktik som jag ska ha på hemmaplan, och efter DET så åker jag med klassen till Hemavan och åker skidor. Ser fram emot ledigheten, börjar gå in lite i väggen just nu, har tagit på mig mycket och börjar känna mig extremt stressad, men det går väl över snart. Jag håller ut i två veckor till!
Julen blir lugn och fin hemma hos pappa, det blir han, jag, Thomas och farmor. En liten och mysig tillställning, det blir nog bra (trots att man är van 20st+-julaftnar ;)).

Nu ska jag spendera min sista kväll med Thomas framför datorn, Persson är också här, vi ska nog spela hela natten ;) Det kan låta som en tråkig och omysig kväll att umgås, men för oss är det jättemysigt! Vi trivs bra så :)

Norrland

Har haft sista skoldagen för veckan idag. Snart åker jag hem för helgen. Ska på DS-möte i Bispgården med nya styrelsen, min favorithelg på året :)
Är lite seg idag, men ändå på något skumt galet humör (sprallig alltså).
Har börjat med att göra 100 sit-ups varje kväll, har gjort det tre dagar i rad, och det är nästan som att det redan gett resultat. Idag har jag nästan tappat byxorna helt för att jag haft en telefon i fickan, inte roligt! Eller bra är det väl, men störande att måsta gå och dra upp dom hela tiden... Min träningsvärk börjar även trappa ner en aning. Kanske så!

Har egentligen inte tid att sitta här, har inte ens börjat packa än, och bussen går 18.03 från centrum. Då ska jag hinna äta, handla och hämta ut biljetter också. Så jag hör av mig efter helgen igen.

Puss puss pappa!

RSS 2.0