Dags för Camelot!

Jag struntar i tandläkaren. Jag är för feg helt enkelt. Jag har ständigt ont nu, men inte sådär helvetiskt, utan mer en molande värk, så det står jag ut med!
Igår var jag och Elin till Sundbyberg och shoppade loss på Textilcentrum, så nu har jag tyg så jag kan sy en 20-talsklänning till lajvet i helgen. Jag hoppas bara jag hinner få ihop den, det finns ju så mycket roligt att göra där! Jag ska alltså på Camelot rollspelsläger, jag åker imorgon och kommer hem på måndag. Det kommer bli så härligt att komma bort från skolan och träffa lite andra människor ett tag. Jag är inte trött på min klass, men behöver lite variation. Så just nu håller jag på att tvätta allt som finns som är mitt i hela rummet (i textilväg alltså), har bokat tvättid hela dagen nu när vi bara är några få kvar i korridoren, annars brukar man bara få ta en högst en halv dag. Har precis duschat och ska käka lite middag nu, sedan klippa ut mönster i tyget så att jag bara behöver sy när jag kommer till Camelot, och sedan packa, sedan är jag fit for fight! Ikväll sover vi hos Elin och Erka och spenderar lite kvalitetsmys med Lillan ♥
Jag hoppas ni får en fantastisk påskhelg med de ni tycker om!

Kvällspromenad

Fastnar i det här med tandvården. Jag måste gå och göra något åt tandvärken, men som det ser ut så måste jag dra ut tanden för att det är det billigaste jag kan göra för att bli av med värken. Så sjukt! Jag skulle helst vilja få lustgas och låta dem göra det som behövs med mina tänder, men ja... Den dagen jag blir miljonär kanske. Rotfyllning skulle vara vettigast, men det har vi verkligen inte råd med. Har egentligen inte råd med en utdragning heller, men någonting måste jag göra, det här går inte. Kommer ha ännu mindre råd när bebisen kommit, så det bör göras nu... Jag är så jäkla tandläkarrädd, så helst vill jag inte gå, men jag måste måste måste fixa den här tanden innan det driver mig till vansinne. Kan inte leva på alvedon hela livet.
Jaja, nu till något trevligare. Jag och Thomas myste på och tog en kvällspromenad i solnedgången ikväll. Vi tog med oss bröd och gick strandpromenaden här i Sigtuna och matade fåglar och planerade lite för framtiden. Det var så otroligt mysigt och vi ska verkligen göra det här till en vecklig tradition!

Tandvärk :(

Längesedan sist nu! Har massor i skolan såhär på slutspurten, så jag prioriterar bort bloggen lite.
Usch och fy, har sådan tandvärk idag. Har en tand som skulle behöva rotfyllas, men hur fasen ska man ha råd med det??? Det kostar ju vansinnigt mycket, och som student har jag ju inte ens råd med en undersökning. Så jag får gott ta en alvedon och hoppas på att det blir lite bättre... Varför ger de inte rabatt till studenter? Det finns ju inte möjlighet att kunna ha råd med någonting. Jag hoppas som sagt att smärtan går över snart, det är inte roligt det här =/
I övrigt mår jag bra! Influensen har gått över och gallproblemen som jag fått har hållit sig på halster senaste tiden. Dessutom är ju våren här och vädret fantastiskt OCH jag har nu påsklov, så det går ju inte att inte vara glad! Ska plugga som bara den nu fram till onsdag, sedan åker jag på Camelots påskläger och är där i sex dagar :)
Jag hoppas att ni kan njuta av våren och solen!

RSS 2.0