Mammakläder

Åh vad härligt det är med riktig vår! Galet att tänka på att det för ett par dagar sedan snöade, och nu är det strålande sol och otroligt varmt. Igår var jag och Thomas och Augusto på Skansen och strosade och myste. Jättefint väder, fina djur och picknick, det var en härlig dag!
Magen växer sakta men säkert (eller rätt snabbt nu faktiskt), och det börjar synas att jag är gravid nu och inte bara tjock. Flera stycken om dagen kommenterar och säger att det syns, så det är jag glad över :) Dock börjar mina byxor bli väldigt trånga, och jag har bara ett par mammabyxor och ingen kjol eller klänning, så det börjar bli lite ohållbart det här. Hittar en massa fina kläder på bonprix.se till bra priser, men ekonomin ser inte helt bra ut nu, så jag har inte råd med något för tillfället. Förhoppningsvis så blir det bättre i slutet av månaden, har en massa fina kläder jag skulle vilja ha! Dessutom börjar det bli lite för varmt för byxor och tröjor nu, skulle vilja ha fina klänningar!
Hängselbyxa 329:-
Jeans 259:-
Jeansklänning 259:-
Lång blus 70:-
Linnebyxa 249:-
Tröja 179:-
Tröja 79:-
Tunika 229:-
Så billiga fina kläder! Alla hittade på www.bonprix.se. Har lite svårare att hitta fina klänningar till bra priser, men ett par stycken jag hittat är:
299:- www.lindex.se
399:- www.kappahl.se
199:- www.hm.com/se
399:- www.hm.com/se
Finns lite fina saker iallafall. Mycket man vill ha här i världen! ;) Har ju faktiskt köpt en fin klänning att ha, men den ska jag ha på avslutningen, så den vill jag inte använda före dess. Den lär nog dock bli använd en HEL del i sommar...

Ultraljud

Igår var vi på det stora ultraljudet. Vi ska få en liten pojke i september! ♥ Han växer precis som han ska och allt såg bra ut med honom, jag längtar så vansinnigt mycket tills vi får träffa vår fina son! Jag hade lite dåliga sköldkörtelvärden, men jag fick medicin att äta för det, så det är ingen fara alls. Det som händer är att jag blir mycket tröttare än vanligt när värdena är för låga, så nu blir jag förhoppningsvis pigg som en mört (jag som tycker att jag är mycket piggare än jag varit tidigare.. ;)). Vi har dessutom fått en lägenhet i Timrå nu från och med första augusti, så boendet är också löst. Det känns som att allt faller på plats nu! Nu önskar jag bara att tiden gick fortare så vi får njuta av vårt hem, våra katter, våra familjer men framför allt vår lilla kille :) LÄNGTAR SÅ MYCKET!!!

Usch och fy!

Nu är jag bitter över den kapitalistiska världen igen. Jag är så trött på allt som har med pengar att göra och att det aldrig finns tillräckligt av dem. Jag är så sjukt stressad över sommaren och boende så jag håller på att bli galen. Jag vill bara ha en lägenhet NU, men på grund av att vi inte har de där papperslapparna eller siffrorna så kan vi inte ta en. SUCK för det här! Varför kan man inte betala i kvitton istället? Också papper med siffror på, det borde ju fungera lika bra... BLÄ.

V.20

Nu är jag halvvägs genom graviditeten, det känns som att jag alldeles nyss fick reda på det! Mini har börjat röra sig nu och jag känner små "sparkar" rätt ofta. Det är så skönt att få känna att den lever om där inne, det är den häftigaste känsla jag någonsin varit med om! På onsdag är det ultraljud, det riktiga, jag längtar så jag blir tokig! Har vi tur får vi veta kön då, jag är så nyfiken så jag spricker ;) Jag börjar längta galet mycket tills vi har en egen lägenhet och kan börja köpa saker till Mini, säng, skötbord och så och bara göra allt klart tills den kommer. Just nu känns allt så sporadiskt och oklart och det är jobbigt. Skulle vilja ta en lägenhet redan från 1 juni eller juli, men har inte råd med det, så vi siktar på 1 augusti =/
Idag är det exakt en månad kvar i skolan, det ska bli så skönt att sluta! Jag kommer gråta ögonen ur mig på avslutningen, för jag har lärt känna människor på den här utbildningen jag aldrig vill tappa kontakten med, fantastiska människor som jag kommer sakna galet mycket. Jag är dock så sjukt skoltrött och ser fram emot september så mycket, så jag vill bara att det ska ta slut. Ett helt nytt liv väntar, och jag bara längtar tills det börjar!

RSS 2.0