Home at last!

Trodde aldrig att den där lektionen skulle ta slut. Idag var det kopplingen som inte ville vara min kompis. Men jag lyckades backa rätt så okej! Fick köra hela vägen in till Timrå igen också, lite läskigt. Var så nervös idag att jag inte kunde kontrollera fötterna ordentligt. Men men, mer övning så! Nu behöver jag inte tänka på det förrän den 13:e igen. Skönt skönt!

Nu, klappa katten som ligger på rygg i mitt knä. Kanske äta lunch också innan jag far in till stan.

Adjö!

Jahapp.

Just nu har jag ett noppat och ett onoppat ögonbryn. Inte vackert, men jag hinner ju inte! Blir mössan långt ner över ögonen.
Ska strax på körlektion, jag har verkligen försökt komma med alla undanflykter för att slippa, men det går inte.

Sedan ska jag ju in och träffa Maria i stan, sedan ska jag på KU.

Måste skynda mig och torka håret!

Just nu lutar det åt...

...ett noppat och ett rakat. Jag blir galen på smärtan! Och  det tar ju så sjukt mycket längre tid! Vem har tid med sånt här? Jag menar, jag sitter bara hemma och inte gör någonting, men jag skulle inte ha tid med det ändå.

Nej,  får se hur långt jag hinner innan jag ska gå och lägga mig. Kan bli intressant.

!!!!!!!

Aj, det är ohyggligt vad ont det gör! Borde sluta nu Lenitha... borde sluta...

Smärtaaa!!!

Jag fick den briljanta idén att jag skulle noppa mina ögonbryn. Jag brukar i vanliga fall raka dem, för att det inte gör lika ont och det går snabbare. Men däremot så växer det ut snabbt och det kan bli ojämnt. Därför tänkte jag att till helgen ska jag ha fina jämna ögonbryn,  så  jag tog fram  pincetten och började rycka i stråna. Det ångrar jag nu! Det  gör ju så hiskeligt ont! Varför utsätter man sig för det här?! Men nu har jag ju börjat, skulle ju se lagomt roligt ut med ett noppat och ett onoppat. Så ja, kör hårt Lenitha,  you can do it! Jalla får stå ut med  skriken ;)

Imorgon är det körning igen  till min stora förtvivlan! Sedan ska jag in till stan och träffa Maria for some secret business. Så är det.

Har förresten hittat en gudomlig låt som jag lyssnar på om och om och om och om igen! Den heter Cats In The Cradle och bästa versionen är med Ugly Kid Joe! Lovely!

Nu är det över.

Nu  har jag kört min körlektion. Nu slipper jag det. i två dagar. Torsdag är nästa. 
Det gick väl bra antar jag. Inget krockande, inga klagomål. Däremot så var backning inte min starka sida,  jag bör träna på det myyyycket mer. Men det var första gången jag backade,  så man ska väl inte säga något egentligen.

Jaja, nu ska jag göra mig iordning, konfirmander ikväll!

Hej!

Torr och nervös.

Torr för att  jag precis duschat i stekhett vatten och inte hunnit smörjt in mig än.
Nervös för att jag har körlektion imorgon. Den här gången har jag hunnit förbereda mig länge, så jag ska inte avboka. Hur mycket jag än vill. Har inget att skylla på. Mer än att det är dumt att jag skaffar körkort och bil när jag kan vara duktig och åka kollektivtrafiken. För miljöns skull. Jag borde ju börja vara mer miljömedveten nu i tider som dessa. Dessvärre är det inte skäl nog att inte gå imorgon. Så jag får bara köra. Och se glad ut, det är viktigt. Ingen vill ha en surpick bredvid sig i bilen.

På onsdag ska jag på möte. Viktigt viktigt. Säger inte vad ;) Det upptäcker ni kanske så småningom. Och nej, jag ska inte träffa barnmorskan för att hon ska bekräfta att jag är gravid! Det här har helt andra inriktningar. Jag är INTE med barn.

Började stöka bort julen i vardagsrummet (jag vet, jag är sen! Men jag tycker om mina julsaker :P) Nu står de på vardagsrummet. Kom inte längre. Hinner tids nog.

ATTANS! Det blev precis 1-0 till Södertälje i hockeyn. grrrr ψ

Tänkte bara berätta om mina favoritbloggar, har äntligen kommit upp till fem stycken!

1. Annsingen såklart! Min älsklingssvärmoster! ♥ http://lillanslilla.blogg.se
2. Emma Pemma, skriv oftare tack! http://emmix.blogg.se
3. En ny favorit är helt klart Robin, en rättfram gay från Stockholm med roliga tankar! http://perrobin.blogg.se
4. Majjis, min Majja. Min bästa vän och granne! http://mariakex.blogg.se
5. Emilie, har så roliga tankar och funderingar, dessvärre skriver hon så sällan! http://kjellsdotter.blogs.se


Nuuuu blir det tv! (Undrar om Brokeback mountain går på tv ikväll igen?)

Upp och ner

Kan man säga om min dygnsrytm. Vi satt och spelade Maplestory till 4 imorse, då gick Jalla och la sig. Jag försökte, men 10 i 5 satte jag mig och tittade på Brokeback Mountain, så nu har jag sett den. ÄLSKADE DEN! Skulle gärna se den igen på en gång. nu Nu nU NU!
Sedan iallafall så började jag titta på filmen Break-up, den med Vince Vaughn och Jennifer Aniston. Den var lite segstartad så jag gav upp vid 8 och återvände till sängen. Låg där och filosoferade ett tag, så jag somnade väl vid 9. 10 ringde väckarklockan, jag snoozade till 12. Så så mycket har jag sovit inatt! Sov däremot hela tiden medan Jalla var och spelade hockey ;)

Nu blir det mer spela! Får väl passa på att ha upp- och nervänd dygnsrytm medans man kan! När man har jobb går det icke ;)

Aaaaaaah!

Nu harjag varit på Lidl och laddat upp med Macadamia-nötter, energidryck och gummigodisar! Ska vara ensam hela kvällen medan Jalla jobbar på IB. Var spelkväll med en massa band och det orkade jag inte med, så jag tar en hemmakväll för mig själv i lugn och ro! Mycket skönt!

Köpte skor på Lidl. De påminner väldigt mycket om de snowjoggings jag hade när jag var 5. Säger inte att sådana är fula, bara att dessa påminner om den äldre varianten. Men men, de kostade 149 spänn och jag måste ha något att ha på mig i Vålådalen nästa helg, dessa duger utmärkt!

Nu har jag inte tid längre, ska slå på musik och sätta mig och snaska i mig gottat!

Håhå jaja.

Spel är bra roliga. För roliga. Sitta-uppe-till-5-spel är inte så bra. Det märker jag nu. Men men, är det roligt så är det.

Godnatt!

Nyttigt.

Nu ska vi äta glass och kolla på Top Model. Tyvärr inte vanliga avsnitt, men det kanske är bra ändå. Annars blir det väl Animal Planet - Houston SPCA. Ser det varje dag, minst två gånger om dagen. För att jag kan.


Raaaap.

Fortfarande jättemätt efter middagen. Bjöd Jalla på kulinariskt idag, hasselbackspotatis och fläskfilé med broccoli,  gratinerad med purjolök-  och ädelostsås. Och stekt vitlöksbröd såklart. Vi älskar det  ;)

Imorgon ska jag nog göra tortellinigratäng. Det är gott det också!
Om jag hinner förstås. 20 över 3 imorgon ska jag träffa DS-Maria i stan. Vi ska kolla på lite hemlisar :)
Sedan är det ju konfirmanderna vid 18.00. Kanske bara blir något jättesnabbt istället då.

Nu ska jag antingen sova, eller äta glass och kolla på tv! Kanske göra en bärpaj? =)

( Jovisst ja, såg filmen 300 idag, faktiskt väldigt bra! Se den :P)

Usch..

Vill inte sova, drömmer bara jobbiga drömmar. Om min bror, om att min döda mamma lever, att  min levande pappa nästan är död, bara jobbiga eller läskiga saker. Aldrig något roligt.

Men men, som tur är behöver jag inte sova än på några timmar nu.

Idag ska jag laga en supermiddag till Jalla, för att uppväga att han lagar så gott till mig ;)
Blir något med fläskfilé, vad har jag inte bestämt än. Hittar många goda recept, och med min beslutsångest är det inte lätt att välja!

Men nu, frukost.

CHOCK!

Från flera håll.

Har precis kollat på Timrå-matchen mot Brynäs på vår nya digital-tv-box :)
Vi vann med 4-3! Första gången sedan annandagen 2004 vi vann mot dem var det visst ;)
Men sjukt nervösa sista minuter! Galet!

Kom hem idag från  DS-mötet, trött som bara den efter att så gott som inte alls sovit inatt, på grund av flera faktorer. För kallt, för trångt och framför allt för mörkt! Dessutom var det spökhistorier som hade berättats och otäcka bilder som spelades upp i mitt huvud som skulle hända om jag somnade. Bland annat vakna med en galen åsna bredvid mig, men det är en annan historia.

Så jag kommer hem, lägger mig på sängen (Jalla spelade Maplestory), säger att jag inte vill ha någon middag utan tänkte slumra över det. Självklart så nöjer sig Jalla inte med det svaret (han är väldigt mån om att jag ska äta), så han väcker mig ca 2 timmar senare och säger att maten är klar. Då har han varit och handlat och fixat middag. Potatisgratäng, kyckling, grönsaker och vitlöksbröd (han har gjort det själv!)! Är han underbar eller vad?! Världens bästa! ♥ ♥ ♥

Är så glad att jag har honom!

Nu ska jag väl sova igen, det blir tidig kväll ikväll ;)

Godnatt!

Fredag!

Vet inte om jag ska säga ÄNTLIGEN fredag, för idag börjar mitt jobb, jag som har lov alla andra dagar på veckan. Nej, jag ska in på DS-möte i Sundsvall i helgen, åker vid 17.00. Så jag ska sitta i möte mest hela helgen, men det är ju det jag tycker är roligt så att...
Vi börjar med middag på Biteline, så SÅ synd om mig är det ju inte ;)

Mmmm!

Har varit och storhandlat nu, underbart med fylld frys!

Vi kom hem, satte oss i soffan och myste framför tv:n, och slocknade båda två (alla 4, katterna var också med). Jättetrötta :)

Vi kostade på oss glass idag, så nu har vi precis ätit hallonglass med krossad choklad, vanilj- och chokladglass, chokladsås och Mariannecrisp! Sååå gott!


Äntligen!

Kan väl humöret höjas lite! Vi har äntligen fått pengar! Bara sisådär 23 dagar senare än de flesta andra... Lite mer dessutom eftersom det var helger och så så pengarna utbetalades tidigare, men ja, ni förstår. Så nu är äntligen räkningarna betalda och vi ska in och storhandla mat snart! Det var verkligen med nöd och näppe vi klarade oss med mat den här månaden.

Men nu är man glad igen! Därför spelar man gladare låtar, som den här:


...

Låtar som den här lyssnar jag på...


Goddag

Känner mig lite loj idag... Vet inte varför, har väl bara en sådan dag.
Sitter och lyssnar på lugna, fina låtar. Några sorgsna, några kärlekare...

Ska snart äta rester från igår, det tackar man inte nej till! =)

Resten av dagen ska jag nog städa, det behövs en riktig storstädning här hemma.

Äntligen!

Har min Majja börjat blogga! ♥
Hennes blogg är: mariakex.blogg.se


Jag har töjt mitt öra för fort. Det gör ont. Det ska få läka nu....

Hungrig..

Åt ingen frukost, så vi bestämde att vi skulle äta tidig middag, maten är på gång redan nu. Vi tog lite av varje vi hade i frysen, så det blir både tacos och fajitas =) Lägenheten doftar ljuvligt! Dessutom tog vi och gjorde lite extra så det finns att värma när man blir sugen igen framåt kvällen! Gott gott!

Tävling!

Nu kan man vinna en sådan här spännande goodiebag!
Gå in på http://glansigyta.blogg.se/ och delta!

image1987

Tävling!

Vinn ett par grymt snygga pumps!

Gå in på http://mariavuitton.blogg.se/ och kolla in tävlingen!
Röda Satin Pumps, värde ca 700:-


Waaaaaa....

Påminn mig om att aldrig bli full igen! Avskyvärt...
Resulterar bara i svaga minnesluckor, pinsamma minnen och en jäkla baksmälla. Kräktes inatt, nu försöker jag sitta rakt i fotöljen och inte ligga i fosterställning i sängen. Skakis och frossa, mumma. Skitgrejer, varför utsätter man sig för sådant????!!!

Ska försöka pilla i mig lite mackor, om jag inte blir bättre kanske jag iallafall får kräkas och då mår man ju bättre en stund.

BLÄ!



hmmm...

hemma igen, redan.
är nog lite överförfriskad. för mycket. jalla också, han sover.
kom just på varför jag inte brukar dricka. vill inte tänka på hur jag mår imorgon.
Och jag ska på tupperware-party vid 12... trevligt....

Usch, kräkas? Sova? Vatten????

Får väl se, kombo kanske.

PAARTY!!

Nu är det dags för fest!

God morgon

Är uppe tidigt idag igen. Har inte klivit upp mycket senare än 9 den senaste veckan (mer?), har då inte heller somnat tidigare än 2 någon natt. Börjar känna mig lite sliten. Jag vet att det är gnälligt, 9 är ju ingen tid! Men jag kliver som sagt upp vid 13.00 ungefär annars, så det är en väldans omställning! Skönt när man är uppe, men segt som bara den att ta sig upp!

Har iallafall återställt mig från min "migrän" (något liknande iallafall). Tog ett tag men nu är jag bra!

Ska på ung konfirmandledarutbildning nu idag vid 9, så därför blev det ännu tidigare att kliva upp idag. Gissa om jag är som en zombie! Slutar 17.00, sedan är det bara hem och göra sig iordning.

Ikväll ska vi ut till Söde i Söråker och festa och ha jättekul! Ser fram emot det grymt mycket! Ska vara försiktig med alkoholen, har ju inte sovit så mycket som jag borde!
Vi sover över där, känner jag mig rätt sitter jag i soffan och sover vid nio..... ;)

Mina örhängen kom i förrgår, så nu är töjningen igång på ena örat! Har kommit en liten bit, det är heltrevligt ;)
Om jag kunde få till bra bilder skulle jag visa. Vi får väl se om jag kan ordna det.

Nu ska jag pallra mig in i duschen och fräscha till mig!


...

Jag har ont. Over and out för ett tag.


Tänkte bara...

pigga upp med en trevlig morgon-låt.


Godmorgon!

Är vaken i bra tid idag också! (Har faktiskt varit vaken sen halv 9 ungefär)
Nu sitter jag och äter fil och banan till frukost. Ska inte göra något speciellt idag, mest sitta hemma och spela Maplestory.



Imorgon åker jag på road trip till Naggen med DS för att kolla om det kan vara ett eventuellt ställe till sommarlägret.
Imorgon börjar även KU igen ♥

På fredag åker vi förhoppningsvis skridskor igen :P

På lördag ska vi förmodligen festa :D

Men idag ska jag njuta av att bara leka runt och inte göra någonting.

Snyft..

Sitter och smågråter för att livet är så hemskt just nu. (Enligt mig, det är ju egentligen inte det, bara lite tjinkig nu)
Det är vinter och kallt och jag har kollat på varma bilder från Thailand. Mitt i allt detta så drömmer jag mig bort till Båstad där jag bodde några år under min uppväxt. Gråter lite mer för att jag vill flytta dit och frågar Jalla om vi inte kan flytta dit, bara ett år eller så om vi får jobb där, för att jag längtar tillbaka dit och för att få komma bort från lilla Timrå ett tag. Han nickar snällt och säger "Ja, skulle vi få jobb där så skulle det ju inte vara några problem. Jag skulle gärna flytta dit." Sedan slår den enastående tanken mig: Vi kan ju vara volontärer där! Åker via kyrkan dit och är där ett halvår eller så (över sommarhalvåret naturligtvis, sandstranderna, Torekovs klippor, våfflorna och den gamla fina stan där är ju oslagbart på sommaren). Så nu sitter jag och letar efter lämpliga kyrkor att ringa till så småningom och se om vi kan få komma dit och volontära ett halvår (eller gärna mer :P). Mina snilleblixtar är ju underbara!

Snälla Gud, jag har varit snäll än så länge i år, kan jag inte få möjligheten att åka till Båstad med Jalla och volontära? Jag vill det så gärna. Amen.

Zzzzzz...

Fotbad gör mig sömnig. Mycket....sömnig............

Verkligen aaaah...

Sitter med fötterna i ett varmt fotbad framför datorn. Hur skönt som helst!

Aaahh och äääähh

Aaaah för att vi var duktiga och klev upp 9 och stack iväg och åkte en hälsosam dos skridskor. Vi och två kompisar. Vi ska börja göra det MINST en gång i veckan, varje tisdag samma tid. Kanske även fredag morgonar.

Ääääh för att jag har körlektion idag. Jag bangade. Jag avbokade tiden... I know, skitdumt, men fan, jag vågar ju inte. Inte än. Nästa gång ska jag banne mig gå, men idag.. nej.

Våran ComHem-box kom idag. Vi får betala 98 spänn för den. Vad är det för stil?! Jalla ska ringa dit och prata med dem. Inte för att vi inte har råd (vilket vi inte heller har just nu), utan för att vi inte ska betala frakten för den, det ska väl ändå de stå för, annars kunde de ha sagt det när vi ringde och beställde det! Icke sa Nicke, någon (Ann) har lärt oss att ha lite jäklar anamma i oss, så den här gången ska vi det! :)

Mina örhängen har inte kommit än, imorgon kanske...

Mumma...

Såna här vill jag ha i min tunga... gärna den längst ner till vänster (eller längst upp till höger, det är samma)


Black Laser Tounge


Konstigt...

...känns det att vara uppe så "tidigt". Jag kliver ju i vanliga fall upp vid 13-14 någon gång. Så nu bestämde vi att vi banne mig skulle ta och kliva upp 9. Och ja, uppe 9 var vi. Klockan är kvart över 10 och jag har till och med ätit frukost. Konstigt det här ;)

Jaha ja

Vad gör man en tråkig söndagskväll när karln är och spelar hockey? 
Jo, man kollar på Miami Ink och hoppar upp på träningscykeln, det har jag gjort!
Jag ska någon gång åka till Miami och tatuera mig där, det vill jag lova!

Nu sitter jag iallafall och spelar Elvis, vilka låtar är ju inte så svårt att gissa, och väntar på att Jalla ska komma hem så man får någon att duscha med. Tråkigt att duscha själv ;)

Ojsan, där började visst skrålet! Kom på  mig själv att sjunga med i låten för full hals. Jaja, det är tillåtet :)


Så vacker...

Den här låten... ja..  MMM säger jag bara...


Måste bara...

...visa mitt mästerverkskort som jag knäppte i Luleå på Stora Årsmötet när jag var där i somras...
Såna kort lyckas man bara med en gång i sitt liv.. Eller jag iallafall ;) Så stolt ;)

image23

Vill ha!

Det här är nog min absoluta favoritfilm, inte BARA för att världens snyggaste skådespelare är med i den! ;)
Jag bara MÅSTE köpa den någon gång... Det här är en av få filmer jag kan se om och om och om och om och ja... ni fattar!


Goddagens!

Ny dag, nya saker att göra. Eller ja, inte mycket, men det finns ett par saker, städa lite och kanske hoppa upp på träningscykeln en stund.
Satt och kollade på de sista två avsnitten av Heroes, och kom på att jag absolut INTE  visste vad det var för dag idag! Det gick bara inte komma på det, så jag fick fråga Jalla. Ja, fredag.. Det spelar ingen  större roll för mig vad det är för dag, de är mest likadana allihopa. Åtminstone tills man får jobb, då kanske man kan se fram emot helgerna och så!

Nu sitter jag och lyssnar på Celine Dion och funderar på att göra mig "frukost". Men, jag kan vänta en stund till så kan jag göra middag.

Måste baka upp mina ägg idag också, dessvärre får jag äta upp allt själv, eftersom Jalla inte får äta sådana godsaker. Ska väl inte klaga egentligen, men det råkar ju vara så att jag inte gärna äter det jag bakar själv! Har ju hunnit lessna och tappa suget under tiden kakan står i ugnen ;)
Jaja, får väl bjuda hem folk på fika istället då ^^

Nu åter till youtube och Mahjong!

Idag drömmer jag om: att åka Zorb och jaga får i Nya Zeeland.


Såna här beställde jag idag...

Två röda i olika storlekar..

Crazy Horn

och en svart nedan i lagom storlek..

UV Crazy Bull

www.bodyjewelry.se

Nu ska här töjas öron!


Bara en till...

Tog mig 3 år att inte börja gråta när jag hör den här. Den spelades på mammas begravning för ca 4 och ett halvt år sedan...



Gäsp!

Jag är så slö! Har påbörjat en del av en chokladkaka, men väntar på att mitt smör ska bli rumsvarmt, våran micro har ju pajat. Nu känns det inte alls som att den kommer bli färdig över huvudtaget, vill bara ligga och slöa och hitta bra musik! Har ni idéer på bra artister, gärna 50-80-tal, så säg till! Idétorkan är stor. Blir så lätt samma hela tiden. Just nu har det gått så långt att det är Spice Girls som spelas i lurarna, haha.

Jag skulle vilja ta hand om mig själv och köra ansiktsmask, manikyr, pedikyr, sminka mig, fixa håret och ta på mig finare kläder (mjukiskläder på just nu :P), men det känns onödigt kl 21.36 på kvällen då jag inte ska någonstans. Får ta och försöka göra det tills jag ska upp till Ann imorgon på hockey ;)

Hmm träningscykeln borde komma ut ur garderoben där den stått hela julen! Ja, min garderob är en walk-in variant, så den får plats! Tja, kanske imorgon.

Idag åt jag chicken nuggets med ris och hemmagjord kall currysås. Majja kom hit och kockade åt mig, henne och Micke ;) Jalla stackarn har gått upp i vikt efter nyårs-ölen, så han kämpar stenhårt med sina vidriga drinkar hela dagarna igen.

Nej, mer musik, mindre snack! :D

Hmm..

...tror att jag har hamnat i det halv-flummiga sköna stadiet igen.. Micke är här och spelar så jag har hans bärbara och ligger i sängen och lyssnar på låtar på youtube och försöker filosofera fram en vision till sovrummet, det behöver det! Kommer inte direkt på någon, utan tankarna flyger runt lite överallt istället. Men det gör inget. Det får vara så. Det är skönt!

och avslutar för nu med min och Jallas låt...

blir nykär igen när jag hör den.. Ska garanterat spelas på vårat bröllop!


Rysningar...


sååå skön!! :D


...nämligen den här.


En absolut favorit...

har alldeles nyss upptäckt hur otroligt bra den här låten är. Har ALLTID hatat Elvis, men den här låten fick mig på andra tankar. Han är verkligen... wow... Men bara den här och en till jag gillar...


My turn..

att lägga ut låtar jag tycker är döbra!

Först ut är...
ROBBIE WILLIAMS! Awesome..

En av mina absoluta favoritlåtar.
 

Förresten!

På förra inlägget, på frågan Vilka länder besökte du? så ska det ju såklart stå Lettland! Var ju i Riga på kryssning! Jag höll mig ju faktiskt inte BARA i Sverige, även om det bara var för en dag jag var utomlands... ;)


Sammanfattning av året

Jag har hittat en lista på en avlägsen blogg  som jag aldrig läst förut, så jag tog mig friheten att stjäla den.

Som flera andra även gjort i sina bloggar så slänger jag upp lite frågor som en sumering av år 2007 jag med.

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja det skulle jag tro


2. höll du några av dina nyårslöften? Jag avlägger aldrig nyårslöften, eftersom jag aldrig skulle hålla dom. Fast i år ska jag gå ner några kilon för att vara ännu snyggare i bröllopsklänningen!

3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja

4. dog någon som stod dig nära? Nej, som tur är.

5. vilka länder besökte du? Sverige duger väl bra?

6. är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Jobb, körkort, viljestyrka till flera saker.

7. vilka händelser från år 2007 kommer du alltid att minnas? Oj... Vet inga speciella händelser, men allmänt har jag kommit närmare Jalla och hans familj (tycker jag iallafall! :P) . Vi har ett suveränt förhållande nu ♥

8. vad är det bästa som hänt dig år 2007? Tja läs tidigare fråga. Jag och Jalla har kommit närmare varandra och verkligen har det underbart!

9. största misstaget? Att jag inte skaffat mig ett jobb

10. har du varit sjuk eller skadat dig? Njae, inte mer än vanliga förkylningar och magsjuka och sånt.

11. bästa köpet? 3 par skor för 150:-? Njae, det är inte tillräckligt bra... Allmänt saker man köpt till hemmet. Sakerna till köket nu blev kanon!

12. vad spenderade du mest pengar på? Det säger jag inte...

13. några roliga jobb under året? Haha...

14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? In the Ghetto med Elvis, det var den som gjorde att jag kom på att jag inte längre hatade Elvis..

15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare tror jag.  Eller ja, både och tror jag.

16. vad önskar du att du gjort mer? Sökt jobb! Umgåtts med vänner

17. någon speciell kväll du minns? Flera. Hockeykvällar hos Ann, julafton, fester och annat.

18. hur tillbringade du julen? Med Jallas familj i Stigsjö

19. blev du kär i år? Jag har varit kär hela året ;)


20. hur många one night stands? Inga. Det skulle kännas lite onödigt ;)

21. favoritprogram på tv? Heroes och Top Model  (och lite Prison Break)

22. hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Ja.

23. någon ny du börjat umgås med detta år? Ny och ny, men umgås  MER med Annsingen tror jag. Tja, det är väl ett par stycken man börjat prata med som man inte kände innan.

24. någon crazy fest från året? Haha hemmafesten sist...

25. något du önskade dig och fick? Kärlek och det fick jag :)

26. något kul du gjort under året? Har gjort massor med skojigt.

27. årets bästa film? Hade jag hunnit varit och sett Arn hade det kanske varit den, men det hann jag inte... Tja, allmänt bra filmer är Där Havet Slutar och Nyckeln Till Frihet. Och Meet Joe Black såklart!

28. vad gjorde du på din födelsedag 2007? Bjöd hem vänner och släkt.

29. de bästa nya människorna du träffade? Ann, du var inte ny det här året, så du räknas inte! :P  Volontär-Andreas är skön xD
 

30. hur skulle du beskriva din stil år 2007? Varierad.


31. vad fick dig att må bra? Jalla såklart.

32. vilken kändis var du mest sugen på? Alltid Brad Pitt. Lite Johnny Depp också såklart.

33. vem saknade du? Mamma...

34. favorit månad? Allt som inte innehåller snö och som är någorlunda varmt.


35. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jobb och pengar


God morgon

Har faktiskt smak, så jag skyndar mig att äta kalaspuffar med mjölk och limpmacka. Annars brukar jag inte kunna äta direkt när jag vaknat, men måste man så måste man.

Allt här hemma är helt,inget gick sönder.
Gårdagen var aningen turbulent, men inte alltför illa. Vi gick allihop ut på tolvslaget och när vi skulle in igen kom jag och Jalla på att ingen av oss hade nycklar med oss. Så vi knackade på fönstret hos enda grannen som det var tänt hos, men de var inte hemma. Så till slut slänger ett par grannar i huset bredvid ner en skruvmejsel så vi kunde få upp dörren. Allt  detta utspelade sig kanske under 15-20 minuter och jag hade i min dumhet självklart sagt "äh, jag behöver ingen jacka heller!" när Jalla erbjöd mig en... Under tiden snurrar självklart den fulla ungdomen  (läs tidigare inlägg) runt oss och gapar lite och ramlar och har sig...

När vi kom upp igen går jag på toa. När jag kommer ut igen tycker jag att det luktar bränt, så jag går in i köket. Där står en platta på högsta värme och är knallröd. Den har alltså stått på under hela tiden vi varit ute, samt att ca 20 värmeljus har stått tända... Hade kunnat gå riktigt illa om vi inte haft snälla grannar med skruvmejslar!

Jag försvarar mig med att 3 stycken faktiskt sa att de skulle stanna inne, så jag släckte inget innan jag gick ner.

Nu ska jag spela lite spel och äta upp min frukost!

Jaha ja, nu blir det sängen.

Folket har gått hem, vissa fullare än andra. Jalla som tur är inte så värst full, inga tomtar trasiga!

Det har varit en sådär kväll, har haft lite tråkigt och spriten inte smakat något (har ju ingen smak). Dessutom fick vi ringa polisen på någon full ungdom utanför som blev lite aggressiv rätt vad det var. Förmodligen hög, och garanterat slagen av någon, alldeles svullen i ansiktet.
Annars har sällskapet varit trevligt och maten var god (fick faktiskt smak under tacosätningen!).
Jag har lite ont i huvudet och näsan (efter nässprayen) och vi är grymt trötta båda två.

Har julat ut i köket och inrett det i... vanilla mocca skulle jag kalla det. Vitt, beigt och brunt genomsyrar rummet och det blev riktigt fint!

Jag önskar att kvällen blivit bättre, men allt kan inte alltid vara på topp! Jag fick iallafall se mina vänner, och det är ju det som betyder något! ♥

Gott nytt år på er alla! Jag önskar er frid, lycka och välgång i ert kommande år!

RSS 2.0