Sista spurten!

Nu struntar jag i allt som har varit sen sist och kör på från och med nu istället.
Bor numer i Timrå i en fin lägenhet mitt i byn. Thomas jobbar kvar i Stockholm tills han hittar ett jobb här uppe. Inte lätt! Vi är i v.36 nu och längtar verkligen tills killen kommer! Jag mår fortfarande bra även om fogarna spökar lite lite när jag överanstränger mig. Jag och svärmor var och dansade linedance igår, det är det inte alla höggravida som kan göra! ;) Har lite ont idag efter det, men jag har inte haft något inplanerat så jag har kunnat vila bra. 
På fredag ska jag åka ner till Stockholm med pappa en snabbis så att jag kan hjälpa Thomas att skaffa ett pass. Då han inte har en giltig legitimation måste han ha någon närastående som kan legitimera för honom (idioti!), så som TUR är så skulle pappa åka ner mot Stockholm så jag kan åka med honom. Hinner dessutom de få timmarna Thomas jobbar på fredag åka till skolan och hälsa på en sväng =) =) Sedan åker jag och Thomas med Erka upp igen på eftermiddagen, Erka ville ha något att göra i helgen, så jag sa åt honom att ta med Thomas på en roadtrip upp hit och umgås, och det nappade han på! Så jag får upp Thomas och träffar honom i helgen PLUS att vi får en trevlig vän hit, jag slipper vara ensam, wihoo! =)
Har städat av lite här ikväll, det såg ut som ett bombnedslag. Svärmor kommer hit imorgon med gardinstänger så ska vi sätta upp gardiner så kanske det kan kännas lite beboeligt ;)
Hoppas ni alla har det bra, jag ska FÖRSÖKA uppdatera här lite oftare (det säger jag jämt), men när det går några dagar så blir det så mycket att skriva och då orkar jag inte.... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0